Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Што и да планирате, рачунајте ме, само да не е четврток неделава. Пишете ми само ден пред тоа, да знам да се организирам. :)[DOUBLEPOST=1395187361][/DOUBLEPOST] Не ме сфаќај погрешно али сум договорен више одамна четвртоков, да не мислиш дека ти идам контра or so :X3:
Ако више се договорите за четврток и им одговара на сите тоа, ондак терајте како и да е.
Само ако ми направиш два три трика, ама онака, мајнд блоун сакам да се чувствувам ... :)

Член од
11 април 2012
Мислења
4.641
Поени од реакции
5.355
Абе а да му текнеше на некој да организира собиранка по колоквиумска на ФИНКИ зашто ние у сабота почињаме и до наредна сабота полагам секој ден освен недела и среда.
Дајте бар за нареден викенд нека биде.

S

StormRage

Гостин
Абе а да му текнеше на некој да организира собиранка по колоквиумска на ФИНКИ зашто ние у сабота почињаме и до наредна сабота полагам секој ден освен недела и среда.
i almost forgot that... :( зашо мораше да ме потсетиш? :D поубав ми беше животот кога прееска не ми беше јасно зошто учам за колоквиуми :D

N

Nessa Alcarin

Гостин
Абе не значи ако се собереме оваа недела и толку, никогаш повеќе... После колоквиумска ќе одиме пак. :)

D

Daedalus

Гостин
Кој е за денес, 18 часот во не знам еве Љуц нека е? :)

Член од
19 ноември 2013
Мислења
28
Поени од реакции
16
Ајде кој е за пиење вечерва? Иам празен стан.. :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.311
Поени од реакции
7.045
мене да ме ставеше вака јавно те тужев сместа.

Kajgana Shop

На врв Bottom