Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера најдов прекрасно кафанче и ефтино. Може да го посетиме. Се вика „Лавче“ позади универзална.

Вчера најдов прекрасно кафанче и ефтино. Може да го посетиме. Се вика „Лавче“ позади универзална.
Газдата го има оноа староно кјубикче од возило (или како и да се вика) паркирано. Секој ден идам натака, сум бил и внатре пар неколку пати, пријатно место е. А таму некаде е и ќебапчилница Дане. @bebush ? :icon_lol:

се освен викендов да... кај секогаш викенд наоѓате кога не сум тука...
а баш ми се пиеше :/

Газдата го има оноа староно кјубикче од возило (или како и да се вика) паркирано. Секој ден идам натака, сум бил и внатре пар неколку пати, пријатно место е. А таму некаде е и ќебапчилница Дане. @bebush ? :icon_lol:
Дане не е позади Универзална, него ваму на Ленинова кај Уметничко.

kako i sto ocekuvav dobroto staro drustvo :) no nema da e loso i nekoj nov lik da zapoznaeme Aj da ne gi tagnuvam sega si se znaat .... ;)

Sent from my ZTE Blade G using Tapatalk

дали ова значи дека ќе дојдеш? :sneaky:
PR6.gif

неса, ко што кажа, старо добро друштво. него толку ли сме страшни па сите ни се плашат ;)
колку за инфо, за викенд ДА, али само во сабота од моја страна. недела скоро па невозможно
инаку еве и од мене неколку ефтини понуди
еве, еве, еве и еве

Епа тогаш што се буниш? И се моли Шкорпион да не ги лајкува сите статуси кои се против оваа собиранка. ;)[DOUBLEPOST=1395180696][/DOUBLEPOST]
неса, ко што кажа, старо добро друштво. него толку ли сме страшни па сите ни се плашат ;)
колку за инфо, за викенд ДА, али само во сабота од моја страна. недела скоро па невозможно
инаку еве и од мене неколку ефтини понуди
еве, еве, еве и еве
Сите понуди ми се допаѓаат, па може секаде да одиме :D

Епа тогаш што се буниш? И се моли Шкорпион да не ги лајкува сите статуси кои се против оваа собиранка. ;)[DOUBLEPOST=1395180696][/DOUBLEPOST]
Сите понуди ми се допаѓаат, па може секаде да одиме :D
не се ни посомневав во тебе неса, него ако има и други, да си кажат каде милуваат

:( ај четврток? :D јес да и утре и петок сум на работа, ама пак петок си бегам дома...

а што не би могло;)
но да направиме кворум.

Што и да планирате, рачунајте ме, само да не е четврток неделава. Пишете ми само ден пред тоа, да знам да се организирам. :)[DOUBLEPOST=1395187361][/DOUBLEPOST]
:( ај четврток? :D јес да и утре и петок сум на работа, ама пак петок си бегам дома...
Не ме сфаќај погрешно али сум договорен више одамна четвртоков, да не мислиш дека ти идам контра or so :X3:
Ако више се договорите за четврток и им одговара на сите тоа, ондак терајте како и да е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom