N
Nessa Alcarin
Гостин
Вчера најдов прекрасно кафанче и ефтино. Може да го посетиме. Се вика „Лавче“ позади универзална.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Газдата го има оноа староно кјубикче од возило (или како и да се вика) паркирано. Секој ден идам натака, сум бил и внатре пар неколку пати, пријатно место е. А таму некаде е и ќебапчилница Дане. @bebush ?Вчера најдов прекрасно кафанче и ефтино. Може да го посетиме. Се вика „Лавче“ позади универзална.
Дане не е позади Универзална, него ваму на Ленинова кај Уметничко.Газдата го има оноа староно кјубикче од возило (или како и да се вика) паркирано. Секој ден идам натака, сум бил и внатре пар неколку пати, пријатно место е. А таму некаде е и ќебапчилница Дане. @bebush ?![]()
Не е баш близу, ама на 5-10 минути е. Во тој округ е малте не, малку накај центар.Дане не е позади Универзална, него ваму на Ленинова кај Уметничко.
Вчера најдов прекрасно кафанче и ефтино. Може да го посетиме. Се вика „Лавче“ позади универзална.
дали ова значи дека ќе дојдеш?Аиии не таму, се спукав еднаш со газдата, до ќотек ќе дојдеше.![]()
дали ова значи дека ќе дојдеш?![]()
Епа тогаш што се буниш? И се моли Шкорпион да не ги лајкува сите статуси кои се против оваа собиранка.
Сите понуди ми се допаѓаат, па може секаде да одиме
не се ни посомневав во тебе неса, него ако има и други, да си кажат каде милуваатЕпа тогаш што се буниш? И се моли Шкорпион да не ги лајкува сите статуси кои се против оваа собиранка.[DOUBLEPOST=1395180696][/DOUBLEPOST]
Сите понуди ми се допаѓаат, па може секаде да одиме![]()
Не ме сфаќај погрешно али сум договорен више одамна четвртоков, да не мислиш дека ти идам контра or soај четврток?
јес да и утре и петок сум на работа, ама пак петок си бегам дома...