Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.211
За вечер - Јас, Nessa, ION, kooperativa, Anon, Velvet She, Клипче, Stormrage? Тие сме или?

Stefan-Kobe мислам се пријави за четврточното кафе, ако не се лажам?
Да да во четврток ќе дојдам јас. :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Значи, јас, Nessa, ION, kooperativa, Anon, Arakenx +1 non-member? Okays :)

И некои таму анонимоси по пп што се најавиле :D.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
шо филм ќе гледате во Cineplex ?

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Значи не е човек да посака у кино да оди со вас :D

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Значи не е човек да посака у кино да оди со вас :D

оти така .....баш си бевме културни и фини....е сега тоа што ме наместија на биијард...место на куглање...тоа Кооператива е виновен

...и оти ти не не дружеше?....филмов беше како измислен за луѓе со сини очи

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
оти така .....баш си бевме културни и фини....е сега тоа што ме наместија на биијард...место на куглање...тоа Кооператива е виновен

...и оти ти не не дружеше?....филмов беше како измислен за луѓе со сини очи
Соме отхер тиме!:)
Не ме задевајте во наредниот период, немам време за ништо плус. Ќе се јавам сама за дружење кога ќе се поослободам. ;)

И од кај знаеш оти имам сини очи?:P

Член од
11 април 2012
Мислења
4.768
Поени од реакции
5.519
Еј луге јас сакам да се пријавам за четврток ми одговара и време и место ама сакам да прашам нешто јавно ако се седи во Ајриш дали се сложувате да седиме надвор сеуште има услови немојте да се вадите на ладното :).
Причина може за некој е неразбирлива ама со мало куценце сум немам на кого да го оставам дома.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Соме отхер тиме!:)
Не ме задевајте во наредниот период, немам време за ништо плус. Ќе се јавам сама за дружење кога ќе се поослободам. ;)

И од кај знаеш оти имам сини очи?:P

Од моја гледна точка .....поминав на Виноскоп...се поздравив со сите (вклучувајќи те и тебе)......од твоја гледна точка....рандом тип улетува у друштво...нешто се поздравува и те прекинува во играње......но поради крвта на боговите....атмосферата (погуста од таа на Марс)....и големиот број трагачи по вистината без кординација во движењето....не се врежува во твојата база на имагинарни ликови

П.С. Не сум далтонист но тешко разликувам бои

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Од моја гледна точка .....поминав на Виноскоп...се поздравив со сите (вклучувајќи те и тебе)......од твоја гледна точка....рандом тип улетува у друштво...нешто се поздравува и те прекинува во играње......но поради крвта на боговите....атмосферата (погуста од таа на Марс)....и големиот број трагачи по вистината без кординација во движењето....не се врежува во твојата база на имагинарни ликови

П.С. Не сум далтонист но тешко разликувам бои
Да, да се сеќавам. Имаше еден дечко кој помина на виноскоп и се испоздрави со повеќето ликови кои беа таму. Помислив овој може кајганец е, ама ај замина набрзина и така пројде мислата. Друг пат претстави се. Тешко помнам ликови, сега на улица ако ме сретнеш ќе те одминам. И не ми се сини...;)

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Да, да се сеќавам. Имаше еден дечко кој помина на виноскоп и се испоздрави со повеќето ликови кои беа таму. Помислив овој може кајганец е, ама ај замина набрзина и така пројде мислата. Друг пат претстави се. Тешко помнам ликови, сега на улица ако ме сретнеш ќе те одминам. И не ми се сини...;)

Сино или зелено исто ми е...тешко разликувам бои...посебно во услови на намалена видливост

Kajgana Shop

На врв Bottom