S
smexy
Гостин
not rly a virgin,just didnt know how to inhale :'(That awkward moment when you take someones weed virginity and watch him become a whore.
not rly a virgin,just didnt know how to inhale :'(That awkward moment when you take someones weed virginity and watch him become a whore.
Сте се собирале за Крис Фајфер... не ми текнува на таква работа. Јас си отидов со апаратот и се шибнав кај фото репортерите, после читав мислења од други форумџии како си поминале.Не давам броеви на непознати ~ Инаку не ми беше прва собиранка, се собравме еднаш на плоштад 4 души кога имаше настап оној каскадерот со моторот и тогаш исто не разменив броеви со никој, а пак и се најдовме и се. Не е битно тоа, битно е што не се испочитува договорот како треба. Знаев дека не сакате пензионери. ~
Кажи ми кога ти е следниот воз/автобус?Добро бе направете некоја собиранка во Велес и ние од провинција да можеме да присуствуваме . Трагично што ми го укинаа возот во 02:20 а нема друга алтернатива за враќање пу јазк
Не ни бев во Скопје, а планирав да поминам на собиранката но после ме удри реалноста дека 6 саат сабајле е мноооогу далеку и ништо од планираното. Така да здравје септември / октомври ако се организира нешто дефинитивно ќе ве почестам со моето присуство и што би рекла bbc.girl pozz kiss mwaaaa :*:*:*:*:*:*Кажи ми кога ти е следниот воз/автобус?
Јас првично планирав да си идам со бус во 5, па после се надевав дека ќе ги фатам возот или автобусот во 6, ама ми киднаа за 5-10 минути, по што си купив Нова Македонија, кифла и чајче и го чекав следниот бус во 7.
Па тоа е.......... поентата. Тоа ти е исто ко да кажеш дека не си virgin иако цела вечер си пробуал да и го стаиш у пупак уместо кај шо треба.not rly a virgin,just didnt know how to inhale :'(
Не дека е битно, ама баш типот десно од тебе што стоеше, мислам дека не е член на форумов, туку дојде како другарче на smexy, али сеедно нели, важно ептен ок момак.Ит вас најс, ит вас вери најс.
Поздрав до тие што останаа до крај, нароќито типот што седеше десно од мене, ќе го биде малиот. Им благодарам на сите за убавото време и секако на генералниот покровител на вечерта без кој тоа немаше ни до пола да биде така убаво, мојот долгогодишен пријател и спонзор, кој воедно и се погрижи за мојот изглед вечерта