Загатки

Член од
18 ноември 2010
Мислења
194
Поени од реакции
101
Ај и јас неколку.
1.Еден човек влага во такси,му кажува на таксистот каде да го вози.Меѓусебно не се познаваат и друго ништо не зборат меѓу себе.Таксистот вози во напуштена уличка и го убива.Зошто?

2.Седум добро облечени луѓе идат по пат.Почнува да врне.Фатени неспремни, 6 трчаат во заклон.Седмиот не се брза, но стигнува во исто време со нив,без ниту една капка дожд на него .Како?

3.Човек и жена брзо се возат во опасен дел од градот кога им снемува гориво во колата.Човекот и наредува на жената да ја заклучи вратата и прозорите.Тој оди по гориво и кога се враќа,ја наоѓа жената онесвестена и со непозната личност во колата,меѓутоа колата е сеуште затворена и заклучена.Ах,да и колата не е кабриолет!Како се случило ова?

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
првото е нешо ко америчкине финти, .... му ја дал адресата на таксистот или сл
второто појма немам
третото го знев, но не ми текнува. но знам дека беше јако. остај ќе ми текне (y)

Член од
18 ноември 2010
Мислења
194
Поени од реакции
101
првото е нешо ко америчкине финти, .... му ја дал адресата на таксистот или сл
второто појма немам
третото го знев, но не ми текнува. но знам дека беше јако. остај ќе ми текне (y)
И што ако му ја дал адресата на таксистот?хаха

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
па ваља зена му на таксистот е сама дома и овој поврзува 2+2=5 и КРЦ, овој ја е*е жена ми

Член од
18 ноември 2010
Мислења
194
Поени од реакции
101
па ваља зена му на таксистот е сама дома и овој поврзува 2+2=5 и КРЦ, овој ја е*е жена ми
Окај точно.Таксистот знае дека жена му го вара,муштеријата му ја дава адресата каде тој што живее,и како што кажа ти,сконтал два и два.Ајде реши ги 2 и 3 :)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Окај точно.Таксистот знае дека жена му го вара,муштеријата му ја дава адресата каде тој што живее,и како што кажа ти,сконтал два и два.Ајде реши ги 2 и 3 :)
јупиииии за мене
сега вечер ќе ги мислам 2 и 3
поз

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
2.Седум добро облечени луѓе идат по пат.Почнува да врне.Фатени неспремни, 6 трчаат во заклон.Седмиот не се брза, но стигнува во исто време со нив,без ниту една капка дожд на него .Како?
Чадор?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
3.Човек и жена брзо се возат во опасен дел од градот кога им снемува гориво во колата.Човекот и наредува на жената да ја заклучи вратата и прозорите.Тој оди по гориво и кога се враќа,ја наоѓа жената онесвестена и со непозната личност во колата,меѓутоа колата е сеуште затворена и заклучена.Ах,да и колата не е кабриолет!Како се случило ова?
Трудна била и се породила сама некако? :LOL:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Toчно.Тие брзале за во болница.
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 00:54 ---

Не.
Аи не ми се верува дека тоа на заебанција го погодив, а другото озбилно што мислев го утнав :D

Инаку за другото, дали тој што не се брзал бил во некакво возило, па затоа бил заштитен и стигнал во исто време?

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Ај и јас неколку.
Што врне ? Снег, дожд ?

Член од
18 ноември 2010
Мислења
194
Поени од реакции
101
Аи не ми се верува дека тоа на заебанција го погодив, а другото озбилно што мислев го утнав :D

Инаку за другото, дали тој што не се брзал бил во некакво возило, па затоа бил заштитен и стигнал во исто време?
Ne.
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 04:44 ---
Што врне ? Снег, дожд ?
Дожд.Снег паѓа или вее,не врне :)
Инаку го реши некој ова?Ме мрзи да барам многу страни има
"Си биле татко и двајца сина, едниот бил слеп а другиот бил глувонем. Биле в пустина и му се припијало вода. Таткото и глувонемиот син пошле по вода а слепиот ги чекал. Наполнале вода и на враќање таткото умрел. Како ќе му кажи глувонемиот на слепиот дека татко му умрел ?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.875
Поени од реакции
12.444
Инаку го реши некој ова?Ме мрзи да барам многу страни има
"Си биле татко и двајца сина, едниот бил слеп а другиот бил глувонем. Биле в пустина и му се припијало вода. Таткото и глувонемиот син пошле по вода а слепиот ги чекал. Наполнале вода и на враќање таткото умрел. Како ќе му кажи глувонемиот на слепиот дека татко му умрел ?
Тоа римпапа го нема решено не пак ние

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
А дали он не се брза се мисли пошто другиве луѓе го носат? И он е покриен, најверојатно у сандак или ковчег. Овие шесторица носат мртовец во ковчег? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom