Заведување зафатена жена

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
што коментираш чим темава ти е идиотска и глупа??? олади малку реферат напиша за идиотска тема.... башка каква везе имаат шекеринска и јанкуловска ??? зашо ондак не спомнеш некој од моделите што се мажени... немора толку да си исфрустриран...едноставно ти ко што неможеш да сфатиш зашо некои луѓе би бркале зафатена жена/женска и они не можат да сфатат зашо ти е тоа толку чудно... јбг се се дешава у животот...заљуби се прво во некоја зафатена па после прај муабет и дали ќе го имаш истото мислење на темава... ;)
Затоа што темата е ставена за коментирање без разлика на тоа што е идиотска и глупа.
И тој рада и цајканката ги спомна како контра-аргумент на "аргументот" на некои јебачи дека ако жената е мажена тогаш е по привлечна.

Член од
28 јануари 2010
Мислења
13
Поени од реакции
4
i kako go dozna toa :eek:
kako se nosese so problemot ???
i sto prezede posle toa valda ne zivees uste so takva nevernica !!!
Najprvin, ne sum mlad, da recam sredni godini, I sve rabotam samo zaradi interes na moite deca
Doznav spontano, bidejki skoro sekoja zena znae da napadja kako osa, i koga gi otvorivme kartite.....shok....ispoved pred Krst i pred Boga
Za zal, i taa vide, kako sto i mnogu drugi veruvam bo go slusnale istoto, deka nie maskite na usta sme pogolemi i od Kazanova, a vo sustina sme sekogas verni i iskreni, ali ona pustoto falenje nikogas nema da go iskorenime, iako vo mnogu prikazni samo se lazeme sebe si , pa i drugite
A zenite.....ha, zenite,.....osveta ili pak ljubomora ili ne znam sto, i otidov vo krevet kaj drug
Mnogu bi imal sto da kazam, no sepak bi sakal da im posovetuvam na site......bidete trpelivi, i ne sekogas donesuvajte brzi odluki koi mozat da ostanat zasekogas bolni...
Za zal, jas resiv da se nosam so taa odluka, da ziveam so nejze, povtorno ke recam, zaradi decata, koi se sega veke vozrasni mladi licnosti, samo da ne go nosat tovarot vo zivotot, kakva e majka im...
I za kraj ke kazam....mnogu zenski sonuvale da bidat na nejzino mesto, da go imaat toj lagoden zivot kako sto go ima ona, no vo moeto srce nemalo mesto za drugi.......ama dzabe
Ti blagodaram za interesot i prasanjata

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Читам, читам... секој има своја теорија изведена од лично или туѓо искуство.
Зафатените (и мажи и жени) се веќе заведени во матично :P
Но, тоа нема врска. Ако ти се нагодат параметрите, место, време, играчи и хормонски статус, 90% се шансите дека ќе ти колабира цел морален и филозофски систем, па кога ќе се ресетираш „ден потоа“ сам ќе се чудиш како и зошто било што било.
Нема врска ни лепота ни младост. Пример, актуелниот случај на британскиот бизнисмен Нил Хејвуд, бог да го прости :cautious:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ич не сакам статии поврзани со некакви генерални заклучоци или совети во врска со љубовта, па макар и швалерајот. Посебно совети и охрабрувања за второто. Во еден ваков неморален свет, само уште тоа им треба на луѓево. Бодрење да изневеруваат и спремни стратегии како да успеат во тоа. И да ми се случи некогаш да ми текне да изневерам некого, тоа сигурно нема да е со некој пропаднат и приглуп маж што се води по ваквите статии. Јас барем така размислувам. Ако веќе дојде до изневерување, тоа би требало да е момент на силна меѓусебна потреба, која ете, не можат да ја контролираат двајцата учесници во тој чин. Секое друго испланирано сценарио за неверство е очајно и злобно.

S

Shellshock nam67

Гостин
Ич не сакам статии поврзани со некакви генерални заклучоци или совети во врска со љубовта, па макар и швалерајот. Посебно совети и охрабрувања за второто. Во еден ваков неморален свет, само уште тоа им треба на луѓево. Бодрење да изневеруваат и спремни стратегии како да успеат во тоа. И да ми се случи некогаш да ми текне да изневерам некого, тоа сигурно нема да е со некој пропаднат и приглуп маж што се води по ваквите статии. Јас барем така размислувам. Ако веќе дојде до изневерување, тоа би требало да е момент на силна меѓусебна потреба, која ете, не можат да ја контролираат двајцата учесници во тој чин.

Abe ajde kogo lazeme sakala i napravila ili sakal i napravil demek zivotot mu bil zagrozen ili i bil zagropzen pa morala da spie ...takvi opravduvanja pak najmnogu me nerviraat.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
И да ми се случи некогаш да ми текне да изневерам некого, тоа сигурно нема да е со некој пропаднат и приглуп маж што се води по ваквите статии.
Штотуку ми пораснаа шансите...

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.655
Поени од реакции
31.539
,,,,,,znaesh kako veli narodnata ,,,,,:D koj probal toj se usr#l,,,,,,,od probuvanje nishto ako od drugata strana,stoi nekoja namkjorka so ubistven pogled,,,,,:coffee:,,,,mozhe da se probuva i eksperimentira so slobodni devojki,ama so mazheni,,,,,,,,,samo na sigurno se igra bez eksperimenti,,,bidejki ne znaesh shto se vo momentot mozhe da te snajde ,

Kajgana Shop

На врв Bottom