Заведување зафатена жена

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Во никој случај. Не заклучив ништо, само прашав. Можеби си пишал претходно нешто друго и не си мислел така, но само од тој пост кој јас ти го цитирав, така ми изгледаше. Те сфатив како да секоја жена при било чив допир реагира исто.[/quote]
da ako znaes da i ja pogodes sto vikam jas tockata, ce popusti koga togas, bilo da e vo vrska ili pak vo brak.
Vo denesno vreme potesko e da odrzis vrska a kamoli brak ...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Апсолутно неточно!

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.343
Тешко е нормално ако не си спремен за истото во исто време и неиживеан, никој никого со сила не натерал да биде во врска или брак, сето тоа си бара жртва, и тоа голема, игрите на заведување, криенки и слични тинејџ според мене моменти си остануваат се до моментот додека не се втренчиш во една личност, кога очите ќе ги подариш може да ми дојде сега слободно и Бред Пит и да не го приметам.:свиркам:

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Тешко е нормално ако не си спремен за истото во исто време и неиживеан, никој никого со сила не натерал да биде во врска или брак, сето тоа си бара жртва, и тоа голема, игрите на заведување, криенки и слични тинејџ според мене моменти си остануваат се до моментот додека не се втренчиш во една личност, кога очите ќе ги подариш може да ми дојде сега слободно и Бред Пит и да не го приметам.:свиркам:

a sto spored tebe e Izivean :) ???
--- надополнето: 18 мај 2012 во 16:38 ---
Апсолутно неточно!
apsolutno kako poim ne postoi :)
se e relativno :)
--- надополнето: 18 мај 2012 во 16:38 ---
Апсолутно неточно!
nema neosvoiva zena i tvrdina ima samo los osvojuvac :)

Kajgana Shop

На врв Bottom