"Заборавени" играчи

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.561
http://en.wikipedia.org/wiki/Dado_Pršo играчов едно време во монако парче правеше но после се изгуби .. па мн рано ја заврши кариерата ...

Дадо Пршо не е заборавен играч, Дадо Пршо беше late bloomer и тоа е тоа, на стари години изигра добри сезона-две во Монако и толку беше. 30 години имал 2004-та, што сакаш

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Дадо Пршо не е заборавен играч, Дадо Пршо беше late bloomer и тоа е тоа, на стари години изигра добри сезона-две во Монако и толку беше. 30 години имал 2004-та, што сакаш
Кога стегна 4 гола на својот роденден во ЛШ.Мислам дека беа Ла Коруња противниците.8:2 или 8:3 заврши,страшен натпревар беше.

Жили како струја беше,тогаш тој направи име од себе.(y)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.595
^ Тоа беше ЛШ за паметење. Многу играчи се прославија тогаш.

Кога ќе се сетам кои тимови играа тогаш 1/8 финале, сега такво нешто ми е незамисливо.
Депортиво - Милан... каков ли двомеч беше тоа :D

Кои играчи ги имаа Реал, Милан, Баерн, Арсенал, Јуве, Јунајтед... а финале Монако - Порто (не дека тие беа лоши, но неможеа да се споредуваат со овие првиве)

Таа сезона бевме мнооогу блиску и ние да имаме претставник во ЛШ.

...извинете за офтопиков :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Македа пополека можеме да го сметаме како заборавен,дур беше во Јунајтед имаше доста потенцијал и можеше многу да биде од него,како што гледам бил во Сампдорија,во КПР и сега во Штутгарт. ( на позајмица )

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
^ Кај ти текна... Овој едно време дури за репрезентација го зимаа сега до кај стигна...
Ај за да не бидам офф ќе го пишам Нене, играше во ПСЖ пред 2 години, од лани е во Катар... Левак, и многу ми се свиѓаше како игра, сигурен сум дека комотно ќе играше 1 тим во некој клуб од топ 4 лигиве.

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.887
Керлон
Барав дали е пишан, но најдов само во фан клубот на Интер, ако е пишан извинете ме. Блесна со видеово и за брзо од Крузеиро премина во Интер каде што се мачеше со повреди незнам ни дали изигра натпревар. Одеше на позајмици во Киево и Ајакс ама кога не иде не иде. Чудо од дете бла бла го нарекуваа ама од едно јутуб видео не се прави кариера. Сеа игра во Јапонија.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Посејбон... Од Манчестер.
Важеше за голем талент и само коа почна да игра и добива шанса му скрши нога оној коњот Погатец.. И се врати мислам у Бразил сеа појма неам кај е, а ме мрзи да го барам :icon_mrgr:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Посејбон... Од Манчестер.
Важеше за голем талент и само коа почна да игра и добива шанса му скрши нога оној коњот Погатец.. И се врати мислам у Бразил сеа појма неам кај е, а ме мрзи да го барам :icon_mrgr:
Баш вчера имаше дека потпишал за 4то лигашки клуб во Бразил.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Вашингтон (сега кога гледав МЃП ми текна на него) :cool:

Заедно со Де Брито и Оса беа тоа опасно трио во Ѓорче. Си лапнаа убави пари за него од Партизан а гледам слободен е сеа. Ваљда не е толку лош за нашава лига па да го земе некој...

Kajgana Shop

На врв Bottom