ЗЕМЈОТРЕС!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Јас у ВЦ бев не осетив ама моите ми рекоа и излегов надвор,ама онака солидно било:)

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
јакооо јакоооо здрма...Скопје 8ми спрат:salut:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Изгледа е овој што пишува дека бил со епицентар 9 километри од Дебар, тоа и објаснува зашто во Гостивар толку јако се осетил. Само уште немаат пишано колку изнесува јачина.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
Прилично долг беше овој. Додека тресеше успеав да ги разбудим сите низ куќава.

elencesrce

Love Is In The Air!
Член од
10 јануари 2008
Мислења
95
Поени од реакции
2
Аууу дрмање ... едно 5-6 секунди секако траеше овде во Прилеп убаво се осети. Столици, маси се се тресеше хаха втор пат оваа година осеќам :(

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
ја нишо не осетив бре,да не станеше мајка ми да ми каже,немаше ни да знам дека имало земјотрес:pos:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Изгледа е овој што пишува дека бил со епицентар 9 километри од Дебар, тоа и објаснува зашто во Гостивар толку јако се осетил. Само уште немаат пишано колку изнесува јачина.
5.4 пише... :)

Значи јако... али Скопје послабо...

P

Princ

Гостин
Хаска немам замисли ни кај мене ни во комшии...улично имам тука и оно спие. Папагалот и 6 мачиња и они не реагираат :S
Згрешив, не се разбирам јас толку добро во марки на кучиња. Ама на самојед мислев.
Појма немам, моите улични (ама баш улични, на улица се) полудеа нешто пред тоа, го очекував земјотресот. Самоједите може не осеќаат дека сами себе би се изеле од мака ако го осетат земјотресот :toe:

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
i toa zdravo zdrma ,jas bev na drug podforum,i tamu duri prasav ,se zbuniv od sto se isplasiv,pa duri sega mi tekna da proveram na ovoj podforum.
da ne ima nekoj moznost da sobie informacija od prva raka kade bese epicentarot?
mnogu jako se oseti vo vo opstina aerodrom.pisete za drugite mesta da procitame,bas me interesira? no imase i sega pred 50 sekundi uste eden poslab.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Мислев сестра ми паднала од кревет превртувајќи се од една на друга страна!
Ама не било така:pos2:Дури и ми се наљути сестра ми дека сум помисли такво нешто, не била она толкава свиња, па толку да се дрмала куката ако паднала:pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom