ЗЕМЈОТРЕС!

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
како ја никад нишо не осеќам?
:pos:Блазеси им на ваквите ко тебе, секој земјотрес го заприметувам макар најмало тресење и се во мене се стреснува, уфф ептен ме вади од такт. :notworthy:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
ајде на фб фрчат статус земјотрес...
сеа ќе почнат да измислуваат земјотресиве се знак на 2012:tapp:

S

stefi

Гостин
:pos:Блазеси им на ваквите ко тебе, секој земјотрес го заприметувам макар најмало тресење и се во мене се стреснува, уфф ептен ме вади од такт. :notworthy:
Само еднаш као ептен мала иам осетено земјотрес и многу беше јако. Сеа некако слабо :(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
видовте кај беше епицентарот ??
Видовме и затоа кажав ништо чудно, ама ти рече многу сте биле осетливи. Не е до тоа, едноставно јако затресе, верувај и ти ќе осетеше да беше во Скопје (претпоставувам не си бил во моментот).

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Видовме и затоа кажав ништо чудно, ама ти рече многу сте биле осетливи. Не е до тоа, едноставно јако затресе, верувај и ти ќе осетеше да беше во Скопје (претпоставувам не си бил во моментот).
верувам пошто во Бт ништо не сетивме :cool:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Коа осетивме сите во она бетонскана грдотија од факултетски кампус, незнам другите како не осетивте...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.786
Поени од реакции
12.259
Зависи каде се или што работеле. У зграда повеќе се осеќа. Прошлиот викенд некој рече имало земјотрес ама бев зафатен со молерај па ништо не сетив.
Кај нас на работа (денешниот) у зграда на трети првин забуче ептен на момент и удри горе доле. Во куќа децата го сетиле многу послабо.
А тек кога живеевме на седми спрат... грдо е :sick:

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
ЕЕЕЕ овој јас нон шалантно си го преспав. Од факс дојдов ко претепана и капут, директно кревет, бев ко у кома абе и цела пешадија да била кај мене у соба ништо немаше да осетам.

Kajgana Shop

На врв Bottom