- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 2.263
- Поени од реакции
- 5.082
Што е брзина? Кога за една секунда 2000 души пишуваат статус дека 1000 души пишуваат статус дека имало земјотрес!
Што е брзина? Кога за една секунда 2000 души пишуваат статус дека 1000 души пишуваат статус дека имало земјотрес!
Харолд Кемпинг рече дека на 21 октомври ќе се случи крајот кој почнал на 21 мајova e zatisje pred bura kako ideme nakaj 2012 se poloso ke bide! Ima luge da molat da umrat ama nema da umrat nego ke ziveat vo stradanja i neizdrzlivi bolki!
Оти се невработени? Па, гледам дека и сега страдаат од тоа, живеат во неиздржливи болки и истите ги споделуваат. На форум.Ima luge da molat da umrat ama nema da umrat nego ke ziveat vo stradanja i neizdrzlivi bolki!
Natuerlich........ сигурно.И тоа добро ме задрма и мене додека вежбав на компјутерот.Сепак имало земјотрес.
Ххахахахахахахахаха ме изнасмеа хахахахахахахаabe ovoa amerikanskiot vselenski avtobus ., tresnal kaj nas., ., od 2 milijardi ., kaj 2 milioni najde da tresne
Ista situacija i kaj mene.Убаво здрма . Ја осетив дека ми се тресе креветот, али не ми се стануваше па макар и последно да ми беше.