ЗЕМЈОТРЕС!

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Што е брзина? Кога за една секунда 2000 души пишуваат статус дека 1000 души пишуваат статус дека имало земјотрес!

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
ova e zatisje pred bura kako ideme nakaj 2012 se poloso ke bide! Ima luge da molat da umrat ama nema da umrat nego ke ziveat vo stradanja i neizdrzlivi bolki!

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
За тие што го почуствувавте, тоа е пратен знак од горната управа за дознаење дека веќе не сте од корист во солар системот и во што поскоро време збогувајте се.
затоа не се чудете што некој не го осетиле и покрај што биле будни.

С

сашенко

Гостин
Никогаш до сега немам почуствувано земјторес, или мора да сум забравил, шо знам...како е чуството?

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Ima luge da molat da umrat ama nema da umrat nego ke ziveat vo stradanja i neizdrzlivi bolki!
Оти се невработени? Па, гледам дека и сега страдаат од тоа, живеат во неиздржливи болки и истите ги споделуваат. На форум.
Туку, за земјотресов беше муабетот...

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.614
Поени од реакции
31.437
abe ovoa amerikanskiot vselenski avtobus ., tresnal kaj nas., ., od 2 milijardi ., kaj 2 milioni najde da tresne:icon_lol:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
abe ovoa amerikanskiot vselenski avtobus ., tresnal kaj nas., ., od 2 milijardi ., kaj 2 milioni najde da tresne:icon_lol:
Ххахахахахахахахаха ме изнасмеа хахахахахахаха

Шала на страна, овој беше ко тој од 63та ... среќа што беше слаб

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Убаво здрма . Ја осетив дека ми се тресе креветот, али не ми се стануваше па макар и последно да ми беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom