ЗЕМЈОТРЕС!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.718
Поени од реакции
11.556
Априлилилилилиииииииииииии :lol:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
И јас осетив, ме задрма столов...
Закон :vozbud:

M

Mr.InF3ction

Гостин
абе вие како да сте од друга планета :ha:
зш тука не се осети мислам у ск :XD:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Дај бе нека стресе јако. Барем темата да биде наместо. Па сите да пишуваат како се усрале. Вака со вакви пичкин дим земјотреси нишо.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Aбе комшијата ти рокнал бас па ти си помислил земјотрес :pos:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.930
Поени од реакции
505
Е јас го осетив :). Си седам пред PS и одеднаш почна да се тресе мониторов. И гледам кон прозорците кога и тие се тресат. Во тој момент имаше само еден заклучок. ЗЕМЈОТРЕС!!! Е арно ама кај ќе бегаш, на 6 сум а додека да рипнам од балкон ќе престане:pos:.
Инаку беше просечен македонски земјотрес:). Само ме радува фактот што луѓето не почнаа да паничат и да излегуваат од зградите. Веројатно ги фатил на ручек па сите гладни не го ни осетиле.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Е јас го осетив :). Си седам пред PS и одеднаш почна да се тресе мониторов. И гледам кон прозорците кога и тие се тресат. Во тој момент имаше само еден заклучок. ЗЕМЈОТРЕС!!! Е арно ама кај ќе бегаш, на 6 сум а додека да рипнам од балкон ќе престане:pos:.
Инаку беше просечен македонски земјотрес:). Само ме радува фактот што луѓето не почнаа да паничат и да излегуваат од зградите. Веројатно ги фатил на ручек па сите гладни не го ни осетиле.
Aj ti na 6ti a ja na 10ti.
Dobro e so niso ne osetiv.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Да, јас го осетих.. викам шо дрма саа така:) а оно било земјотрес..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Уффф...Стварно е еб*но кога има земјотрес...Кај нас имаше у мај/јуни...И тоа многу беа...2-3 вечери спиевме надвор..Али ај,бар губевме часови :)

Kajgana Shop

На врв Bottom