- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.503
- Поени од реакции
- 18.273
Вулкан?хм,го чита ли некој фб-профилот на владо павлов?Или е скроз забеган и шири паника или има нешто???Некој коментар?
Мора да е шизофренија. Или братучед на Зоран ( Божиновски ).
Вулкан?хм,го чита ли некој фб-профилот на владо павлов?Или е скроз забеган и шири паника или има нешто???Некој коментар?
а јас помислив на Зоран Ставрески [DOUBLEPOST=1473696954][/DOUBLEPOST]Вулкан?
а јас помислив на Зоран СтаврескиВулкан?
Земјотрес може да настане под почвата на секоја педа од земјата. Раседите се долги со километри и движење може да има на секој дел од нив. Може да биде длабоко 2 километри може да биде 15 километри.Има некој што е постручен у оваа област подетално да објасни зашто не можат да се предвидат земјотресите?
Ако се земе фактот што 2-3 дена претходно пишуваше дека на 11.09.2016 во Македонија ќе дрма не би рекол дека е шизофренијаВулкан?
Сакаш да кажеш дека паркинг сензори на фичото имаш ставеноИмаш помешано со паркинг сензори, друго е тоа
правилно е “фиќо“Сакаш да кажеш дека паркинг сензори на фичото имаш ставено
Друже тој муабет го читав и за тој вчера во 06:58 шо беше, ќе има афтершоци послаби, во 15:00 мавна уште појак.
Тргнав да ти објаснам, ама се предомислив.Ако се земе фактот што 2-3 дена претходно пишуваше дека на 11.09.2016 во Македонија ќе дрма не би рекол дека е шизофренија
Од 63 до 85 куќите се правени по терк на танге и циброфорскиЈас сум за сите што имаат во план да го напуштат Скопје уште одма да ги снема, ама трајно!
Некому Скопје му е и план А и план Б. Така да...
Оваа градба што се применува кај куќите ( практично сум запознаем ) од 80 до денес е на ниво. Што значи на ниво? Значи дека материјалите, начинот и проектите што ги подготвуваат архитектите се на стандардот се до точката не дај боже. За зградите што се во последно време градени не сум запознаен. Иако се сумљиви и преовладува мислењето за предузимачи/преваранти, сепак минум стандарди мислам дека се испочитувани.
Каде пишувало? Не мислиш ваљда на говедоно Иван.Ако се земе фактот што 2-3 дена претходно пишуваше дека на 11.09.2016 во Македонија ќе дрма не би рекол дека е шизофренија
Шо мења ствар дали е фичо или фиќо.правилно е “фиќо“