ЗЕМЈОТРЕС!

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.717
Мене кд ме здма прво помисли дека с'нују, ама у дел од секунду ми текна дека никад не сам с'нуваја земјотреси, у фтору секунду сфати дека е земјотрес,у трету глеам ги ѕ'дови туја су,сфе е океј, може да продужу да спију.

Мислу дека овој ми е фтор најјак земјотрес у живот.Прф беше негде пред 10 или повише године, у интернет кафе у Куманоо, кд се задрма сфе нагоре надоле, Цаци Санде(Оки се вика хаха) му вика на Гуту, брат не ми га клати монитор(од пред тој праесмо финте сс клатење монитори : D)
A трет најјак ми беше кд беше негде 3-4 одд и си пишува домашно сам дома у стан најогре у зграду.Прво што помисли е да си га зему папагалче и да цепам надоле, ама док да га напрау тој оно скроз престана.

А

Атлантист

Гостин
4.4 по Рихтер.
Ова е дури и пожелно да има помали земјотерси, се ослободува акумулираната енергија. Опасно е ако долго да нема помали.

S

silmarillion

Гостин
Трагедијата се дешава на ФБ со инстант постови од типот "Си дрма а?". Станала крблата прв пут после 20 години у 7 сабајле и одма цел свет мора да знае. Ја у 7 више и Водно сум го симнал, и баничка од Милениум сум купил па не смарам.

Член од
26 мај 2015
Мислења
458
Поени од реакции
253
Исто мислење имав ко и за сите настани во цел мој живот
Прегледај го приврзокот 156048
Не знам, можеби ми фали нешто...
oтрпнатост се вика ова што и да се деси не може да допре до нас и јас исто се разбудив чекав нов земјотрес да има за турскиве згради да видам дали ке се нишаат

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
Овој се сети слабо и во Охрид. За првите два сабајлето незнам, спиев ко труп.

Kajgana Shop

На врв Bottom