Живот и работа во Шведска

Вистина или рекламирање

• Вистина

Гласови: 5 71,4%
  • Реклама

Гласови: 2 28,6%

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.728
Поени од реакции
35.551
Шеќер 22 000 мислев, голтнав една нула.
не замарај поќе не си интересна, да не манам уште некоја ракија и Трелеборг и Готланд ќе го видиш
и на 1300 круни голтна една 0
и на 2200 круни голтна една 0
Чудно баш на истото место :cautious:два пати.

Кажи му другиот пат на другар ти т.е. дечко ти, дека заради ковид пандемијата во миграционото не примаат странки за прашања. Или прашуваш што ти треба по телефон, или им пишуваш емаил. Ако треба да доставиш документи, тоа го правиш по пошта.
Не за друго колку да не одат до таму за џабе, како што беа денес со другарка ти :cautious:

А јас ќе се јавам да прашам зошто ме лажат со entry ban за не ЕУ земји до 31 Октомври, а битолчани ги пуштаат невекцинирани, затоа што се exemption

Јебига ние од Охрид грди сме :toe:

Добар провод во Трелеборг.
И не пиј многу, аман:pipi:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.151
Поени од реакции
19.546
и на 1300 круни голтна една 0
и на 2200 круни голтна една 0
Чудно баш на истото место :cautious:два пати.

Кажи му другиот пат на другар ти т.е. дечко ти, дека заради ковид пандемијата во миграционото не примаат странки за прашања. Или прашуваш што ти треба по телефон, или им пишуваш емаил. Ако треба да доставиш документи, тоа го правиш по пошта.
Не за друго колку да не одат до таму за џабе, како што беа денес со другарка ти :cautious:

А јас ќе се јавам да прашам зошто ме лажат со entry ban за не ЕУ земји до 31 Октомври, а битолчани ги пуштаат невекцинирани, затоа што се exemption

Јебига ние од Охрид грди сме :toe:

Добар провод во Трелеборг.
И не пиј многу, аман:pipi:
Среќна нова 2021, не сте грди вие во Охрид ама малце чепнати сте, оправдано од водата. ;)
Автоматски споено мислење:

Можи па дека од Охрид затоа не ве пуштаат :ROFLMAO:
За Охриѓани би забранила влез и низ Македонија искрено.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.151
Поени од реакции
19.546
Мене сега во мисла ме кладе ти.
Да не имаш некој дечко Швеѓанец тука, да те лажи дека има забрана за Македонски државјани :cautious:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.728
Поени од реакции
35.551
Мене сега во мисла ме кладе ти.
Да не имаш некој дечко Швеѓанец тука, да те лажи дека има забрана за Македонски државјани :cautious:
Ич не ми фатија око шведите да ти кажам право.
Гледај си ти дечко ти, оди прошетај го Трелеборг, ќе треба да се враќаш за некој ден :pipi:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.151
Поени од реакции
19.546
Ич не ми фатија око шведите да ти кажам право.
Гледај си ти дечко ти, оди прошетај го Трелеборг, ќе треба да се враќаш за некој ден :pipi:
Кузнај кај имаш шетано ти, Малме во гетата, те имат лажено дека се Шведи Арапите зато така ти се виде.
Не се враќам јас со стап да ме бркат од тука, ќе издржи Македонија без мене :noze:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.728
Поени од реакции
35.551
на 22 ни истекува престојот, ама последен лет имаме на 19 за Македонија.
Не се враќам јас со стап да ме бркат од тука, ќе издржи Македонија без мене
И сега се враќаш или не? Да знаеме да не те мислиме :pipi:
Ако слетуваш Охрид да постелам црвен тепих, ако слетуваш Скопје ќе пратам делегација со цвеќе да те пречека.
АКо пак сепак решиш да не се враќаш, џабе акавте до миграционото денес :(само за да прашате.

Кузнај кај имаш шетано ти, Малме во гетата, те имат лажено дека се Шведи Арапите зато така ти се виде.
Малме арапите се во 1 гето, а тоа е Росенгорт, моите се во Вестра хамнен:love:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.151
Поени од реакции
19.546
И сега се враќаш или не? Да знаеме да не те мислиме :pipi:
Ако слетуваш Охрид да постелам црвен тепих, ако слетуваш Скопје ќе пратам делегација со цвеќе да те пречека.
АКо пак сепак решиш да не се враќаш, џабе акавте до миграционото денес :(само за да прашате.

Малме арапите се во 1 гето, а тоа е Росенгорт, моите се во Вестра хамнен:love:
А извинииии, готово на газ паднав сега

Член од
5 март 2018
Мислења
17.151
Поени од реакции
19.546
Пази со то Вестра Хамнен, и Арапите се искурназија сега, не мојш да ги познајш, ќе купи скапа кола на кредит, ќе изнајми стан таму за некој месец, ете ти беља.

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
Азиљанти во Швецка :lolzz::lolzz::lolzz::lolzz: Џипси кинг, се познати по БАРАЊЕ АЗИЛ НАСЕКАДЕ НИЗ СВЕТОТ.
Знаат да попијат по некои 10тина апови на ден, за самите да си предизвикаат психилошко растројство СО ЦЕЛ да ОСТАНАТ, па макар и во лудница лежеле тоест се "лечеле". Битно во Швецка "живееле".

Цар е братов, како ги маршира од автобус.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.151
Поени од реакции
19.546
I sega na cela maka me nateravte Treleborg da go baram na mapa.
Како така Владе, немаш некоја тетка залутана тука, не зезај.
Автоматски споено мислење:

Азиљанти во Швецка :lolzz::lolzz::lolzz::lolzz: Џипси кинг, се познати по БАРАЊЕ АЗИЛ НАСЕКАДЕ НИЗ СВЕТОТ.
Знаат да попијат по некои 10тина апови на ден, за самите да си предизвикаат психилошко растројство СО ЦЕЛ да ОСТАНАТ, па макар и во лудница лежеле тоест се "лечеле". Битно во Швецка "живееле".

Цар е братов, како ги маршира од автобус.
Не знам за Шведска ама во многу земји на запад ѓупците ова го прат, се пишат лудничави за да останат таму :)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.399
Поени од реакции
24.121
Пази со то Вестра Хамнен, и Арапите се искурназија сега, не мојш да ги познајш, ќе купи скапа кола на кредит, ќе изнајми стан таму за некој месец, ете ти беља.
Ti zato sega so deckoto ojde, se imas zaebano ednas, pa vaka da ne ti se zgresi pak :cautious:. Vo pravo si, so si e sigurno sigurno si e :D.

Kajgana Shop

На врв Bottom