е ако де.........................Sto popovi i o4i kradat ne mora da znaci i da si zimas u predvid i ti da si gresis BOG vika:koj se nadeva na covek proklet da e...
dokolku gledame na covek sekoas kje bideme iznevereni i soblaznati dokolku gleame na BOG veruj deka sekoas kje ja vidime vistinata BOG e realen ekipata od MPC i o4ite nema da ti donesat vecen zivot dokolku ti samiot ne si go zarabotis![]()
ТАААААААААААКОООО ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..........дорбра размислаСпоред мене црквите и сите храмови од тој тип заедно со оџите и поповите и сите видови посредници и проповедници се навреда за бога,
па нели веќ се изучува те им се наметна на децата да учат историја на религиитетреба да има само учители кои ќе ги учат луѓето за бог и тоа беспари.
ТАААААААААААКОООО ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..........дорбра размисла
на сите тие камени градби треба да стави натпис -"уште уште еден споменик на човековата глупост"...............и да се претворат во музеи
па нели веќ се изучува те им се наметна на децата да учат историја на религиите
иако и тоа нетреба
.
..
дали некој ќе верува или не
е чисто приватна работа
оти кога се здружат повеќе пропагатори с"скачи на прости луѓе многу зулуми праат на земјата
.
.
.
сепак религиите треба да се забранат
срамота уште да постојат во 21 век
Bog po milost gi odbra svoite onie koi pred vremeto gi posini i predodredi da bidat negovi, nema slobodna volja kako sto grncarot ima vlast na glinata so nea da napravi eden sad za krsenje a drug za cuvanje taka i bog gi predodredil onie koi sto ke se spasat. Procitaj Podetalno Noviot Zavet Rimjanite9,14-9-18...Treto, ako svetot e na boga (negovo delo), kako voopsto e mozno svett da e bezbozen??
Безбожен го направија лугето со нивното одалечување од бога зошто така сакаа, зошто помил им е сатаната па кога им е помил и до гуша се заглавени во своите гревови и немаат ни најмала почит кон Бога и тој ке ги напушти кога ке го барат зошто тогаш ке биде касно. Времето за каење измина...
Адвокатче многу се лажиш ако мислиш дека сум некоја стара затуцана мома со големи очила:pos2: која врска нема од живот, само ме инетересираат многу работи сигурно повеке од седење во кафич и досадни муабети... знајш јас не сум од оние што некој може да и нареди како да мисли како да се облекува и каква музика да слуша имам осет за то студирам арт и дизајн.Ovaa nad mene mi se gleda stara moma
Mudro zbori , i da ziveeme u bezbozen svet kade sekoj na nekoj drug saka da mu go nachuka , i site se sebcni kopilinja i pedercinja 95 % ako ne i vishe