- Член од
- 2 март 2008
- Мислења
- 84
- Поени од реакции
- 10
Можеби, затоа имам легнато над 40 девојки досега, па сега види ти сам дали сум принцеза или принцНе, можеби си принцеза
Можеби, затоа имам легнато над 40 девојки досега, па сега види ти сам дали сум принцеза или принцНе, можеби си принцеза
А циганката каде ја закопафте?Можеби, затоа имам легнато над 40 девојки досега, па сега види ти сам дали сум принцеза или принц
А може си коњот на принцот...Можеби, затоа имам легнато над 40 девојки досега, па сега види ти сам дали сум принцеза или принц
И мене ме палат xDDDDDDDvistinska rewtkost se takvite mazi sto mislat kako tebe.......site se popaleni an fizicki izgled zadnici faci......preku glava mi se vise
--- надополнето: Nov 24, 2011 12:47 AM ---
ne......mislev dali se poseksi pomali ili pogolemi stapala kaj devojkata za Lyon Bold Italic? a moze i drugite mazi da vidam sto mislat
Вистинските мажи не носат розево,Немора да значи, имам 2-3 розеви маички и баш топ стојат, и според тебе сум хомо така
не бе рамен; мало стомаче а ла „Шакира“ и да умрам....мене кај женско најмногу ме пали, рамен стомак, џабе ако има и фаца и гз и града ако има малце дебелко стомаче, тоа е како да имаш лцд лед телевизор со крив екран,
или сељак!Можеби, затоа имам легнато над 40 девојки досега, па сега види ти сам дали сум принцеза или принц
Браво бачко, ќе те одликуваме со „Кајгана јебо“ беџ кој многу ретко се заслужува.Можеби, затоа имам легнато над 40 девојки досега, па сега види ти сам дали сум принцеза или принц
Ок, сакаш искрен одговор нп ќе добиеш.Можеби, затоа имам легнато над 40 девојки досега, па сега види ти сам дали сум принцеза или принц
Немора да значи, имам 2-3 розеви маички и баш топ стојат, и според тебе сум хомо така