Жени, сакате ли машки со мустаќи и брада?

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Сакам да е мазно избричен, но понекогаш сакам и да грепка. А за бркови не прам муабет блјак

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Мазно, нежно, убаво :)
:pipi:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Има дечки каде што малку брада изгледа многу убаво и секси но сепак боцка и смета додека се бакнува..

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Ааааа.... убаво е ај нетуку се прајте сеа лизни, мазни...и на сите вас убаво ви иде малце така да ве голицнат со брадичката...:vozbud:

D

devojcence

Гостин
pa ako mu stoi ubavo zasto da ne .sakam bradicka ali malecka i brkcinja malecki da grepka malce :P

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Во принцип не сакам, но имам еден згооооден професор на факс кој има и брада и бркчиња, ама му даваат некој дополнителен сексапил и шарм...значи убаво може да ми изгледа, но ако ми е дечко, ќе ме боцка, хахаха....Мојот дечко редовно го потсетувам да се избричи, поубав ми е таков, иако мала 3 дневна брада ми е симпатична

Член од
24 мај 2008
Мислења
19
Поени од реакции
2
Crazy_Rasmus напиша:
Mене не ми сметаат ни брада, ни бркчиња, aко ми е убаво со човекот, ако има страст на се заборавам и на боцкање и на скокоткање. А и за орал е супер брадичка.:vozbud:
Se slozuvam, malku bradicka e extra za oral, bar kaj mene :vozbud::vozbud:

Член од
23 мај 2008
Мислења
49
Поени од реакции
1
Ne mozam da podnesam posebno maz so brkovi,abrada taka taka ama i toa nekako ne mi e po kejf

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Имам приговор на темава..зашто почнува со жени....има и мажи кои сакаат мажи..со брада без брада...:baeh:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Чарлс Бронсон...Јас ќе бидам таков во иднина. Мустаќ си е мустаќ. И кој ве есапи сите вас метросексуалци. Жена ми ќе го почитува и сака изборот.

Dark Angel Nora

Angel In Disguised
Член од
30 септември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
10
Мустаќи ич, никако, нема шанси.

А брада..... и тоа како. Боцка, гребе...едноставно пали, што да правам. Нешто како што има Chris Cornell од Audioslave. Таква брада многу сакам. Среќа и дечко ми така ја носи. Тоа ми е нешто нај секси кај машко. По маженствено ми е некако со брада.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Мустаќи во никој случај.
Брада исто така несакам.
Сакам да е мазен,некако поубо ми изгледа и поубо се чувствувам:love1:

Kajgana Shop