Жени, која е вашата идеална венчаница? (фото + видео)

• Креатор на темата Креатор на темата obicna&sexy
  • Време на започнување Време на започнување
Што 2000? Денари??? Нема шанси невестински фустан за 2000, па дури и сама да го шие! А шијачка само за шиење ќе ти побара над 2000, ако за невестински не заработи не знам на што ќе заработи.

ахахахаха, какви денари бе, луда си?
збориме за евра (: 2.000 денари само шминката кошта ..

Vera-Wang-Dress-From-Bride-Wars.jpg

ахахахаха, какви денари бе, луда си?
збориме за евра :) 2.000 денари само шминката кошта ..

Се извинувам, не ја следев дискусијата од почеток, станувало збор за фустанот. Сепак рачна изработка за вез цената ќе ја крене до небо, :) ама и ризикот е огромен, на една другарка, летово кај што бев на свадба, „фино“ и го средиле фустанот, а цената беше прилично солена.

чисто инфромативно само.. смееме ние машкиве да ги коментираме венчанициве кои ви се свиѓаат? :)

е чим може... би сакал да ја прашам NelTu што и е толку убаво у тој нејзиниот фустан?
друго. кажете ми кога се купуваат венчаници и костуми (за момчето) кој плаќа тоа? машкото на женското и купува фустан и обратно или секој сам своето? а во завизност од одговорот би сакал и уште нешто да ве прашам ама тоа ке биде за цел женски пол на форумов..

Сепак најдобро најди некоја пријателка, шивачка да ти го среди фустанот. Инаку вака има да се отепаш од давање пари.
--- надополнето: Aug 26, 2011 10:59 PM ---
е чим може... би сакал да ја прашам NelTu што и е толку убаво у тој нејзиниот фустан?
друго. кажете ми кога се купуваат венчаници и костуми (за момчето) кој плаќа тоа? машкото на женското и купува фустан и обратно или секој сам своето? а во завизност од одговорот би сакал и уште нешто да ве прашам ама тоа ке биде за цел женски пол на форумов..

Панделката. -.-

Ма да додека чепкав досеа на нет си најдов подобар :P

Сепак најдобро најди некоја пријателка, шивачка да ти го среди фустанот. Инаку вака има да се отепаш од давање пари.
--- надополнето: Aug 26, 2011 10:59 PM ---

Панделката. -.-

Ма да додека чепкав досеа на нет си најдов подобар :P
значи ти го најде овој го постираше како твојот совршен па после испадна пу пу неважи има и поубав - така некако му доаѓа? и извини шо ке ти кажам може и не се разбирам ама овој шо го стаи ти на с личи само на фустан за свадбена церемонија мене не ми личи.. незнам другиве дали ке се согласат ама ете.. можда и до вкусот е а? :)

значи ти го најде овој го постираше како твојот совршен па после испадна пу пу неважи има и поубав - така некако му доаѓа? и извини шо ке ти кажам може и не се разбирам ама овој шо го стаи ти на с личи само на фустан за свадбена церемонија мене не ми личи.. незнам другиве дали ке се согласат ама ете.. можда и до вкусот е а? :)

As always..
Специфичен вкус имам да. :)
Несакам нешто ВАУ. Си сакам скромен фустан, а да има сепак нешто интересно на него.
И ми беше омилен да. :) Се додека денес не најдов еден кој ме остави без зборови. Се е до вкусот.

^Ај постирај го тој, сличен вкус имаме XD

p.s. Ја на темава пошо за 2 години свадба ќе праам нали..xD

^Ај постирај го тој, сличен вкус имаме XD

p.s. Ја на темава пошо за 2 години свадба ќе праам нали..xD

Епа чек да го најдам, пошо братми изглеа избришал хистори. :@:@:@

Сакам едноставна венчаница, нешто во овој стил:
beach-wedding-dresses-20091024223239-wgd-bwda-146-1.jpg

Овој е мојот венчален фустан, 29038590 %!
Од кога го видов на нет се заљубив, само таму горе тоа или скроз ќе го нема или ќе има некои измени, инаку тој си е :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom