Ждрепка за квалификации СП 2014 (30 Јули)

M

MrzaRules

Гостин
Зашто бе да не газат Србијаи Хрватска?? Дајте па баш ние нив ги заебавме они се влечеа од прв и втор шешир добија жежок костен Македонија и ќе губат бодови. Баш тука ќе има полни стадиони исто ќе биде и со Шкотска.
ако се влезе сериозно во овие квалификации веруј дека нема да не згазат,ама ќе не тепаат..и со ирска имаше преполн стадион па ја посраа...треба сериозно да почне да се работи,да се исфрлат тие "таленти" а да играат тие шо треба...

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.142
Поени од реакции
8.103
Баш нашиве за инат најубаво ќе изиграат со србија и Хрватска. :P
се согласувам :) Хрватска дома ќе ја тепаме па шо сака нека биди..а со Србите не вервам-се плашат од србите(премногу ги поштоват)

М

Мартин`

Гостин
Јас сум оптимист незнам зошто, инаку ако не ништо друго бар на трибини ќе биде интересно :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.975
Поени од реакции
16.356
Ај читај што пише погоре од 9 групи 8 групи се по 6 екипи една е со 5 екипи. Од сите групи првите екипи значи 9 одат директно додека најдобро второпласираните 8 екипи (последната најслаба второпласирана испаѓа директно) играат бараж меѓусебе и од тие четири ги дополнуваат тие 9 и влагаат 13 екипи од европа!!!
Моја грешка.
Изгледа за Европските квалификации беше тој систем.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Баш нашиве за инат најубаво ќе изиграат со србија и Хрватска. :P
Па и верувам дека ќе биде така.
Балкански менталитет, ќе се посерат Хрватите и Србите со нас, а и меѓу себе, многу бодови од нерешени ќе изгубат а Шкотска и Белгија ќе профитираат од тоа.

Според мене, Србија е главен фаворит, Хрватска е во многу лоша форма и ако не се соземат тешко дека ќе се изборат за второ место.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Зашто бе да не газат Србијаи Хрватска?? Дајте па баш ние нив ги заебавме они се влечеа од прв и втор шешир добија жежок костен Македонија и ќе губат бодови. Баш тука ќе има полни стадиони исто ќе биде и со Шкотска.
Дај боже нив да ги заебеме и да им ги собереме бодовите ама не ја заборавајте играта на нашите на последните неколку утакмици.За полн Филип 2 многу ќе зависи ситуациајта со бодови и колку пари ќе бидат картите.Ако имаме шанси за светско и нормална цена на билетите ќе има полн стадион ако не ништо ...

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Сите мојме да ги победимо..... али само дома.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Пак ќе им апрофит бе,со Хрватска и Србија лом ќе биди мора да се полни стадионот ќе има препукување до в коски затоа и ја сакав групава.:DИнаку тешко дека Србија и Хрватска би ни ги зеле така бодовите со нив ние се држиме него ние дома ни Белгија ни Велс сигурно не ги тепаме,што не е случај со Хрватска и Србија,е тука ние губиме.Се на се,нема да има некои дуели,само жал ми е за Французите ама можда за бараж ќе се изборат.:D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Дај боже нив да ги заебеме и да им ги собереме бодовите ама не ја заборавајте играта на нашите на последните неколку утакмици.За полн Филип 2 многу ќе зависи ситуациајта со бодови и колку пари ќе бидат картите.Ако имаме шанси за светско и нормална цена на билетите ќе има полн стадион ако не ништо ...
Баш од тоа ќе зависи распоред на утакмици. Првата треба да ја отвориме дома пред пун стадион а не како што беше со Словачка на гости на почеток на квалификации и примен гол во 90 минута после се испоколеа меѓусебе... Иначе сега ги нема Андора Сан Марино Луксембург такада ќе биде кланица тука нешто слично како за европско 2008,

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.261
Пак ќе им апрофит бе,со Хрватска и Србија лом ќе биди мора да се полни стадионот ќе има препукување до в коски затоа и ја сакав групава.:DИнаку тешко дека Србија и Хрватска би ни ги зеле така бодовите со нив ние се држиме него ние дома ни Белгија ни Велс сигурно не ги тепаме,што не е случај со Хрватска и Србија,е тука ние губиме.Се на се,нема да има некои дуели,само жал ми е за Французите ама можда за бараж ќе се изборат.:D
Нема корист од полн стадион, ТВ правата се битни. Со овие репрезентации ништо за Хари. Трошки само.:icon_mrgr:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нема корист од полн стадион, ТВ правата се битни. Со овие репрезентации ништо за Хари. Трошки само.:icon_mrgr:
Абе ТВ прва имаат скапи само некои(пр Германија),има доста силни репрезентации шо не даваат ептен за ТВ права.Него влезниците не би можеле да бидат по 1000-че него 300 до 400.:)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Можно ли е бе секогаш да добиваат вакви групи???

1. Грција
2. Словачка
3. БиХ
4. Литванија
5. Летонија
6. Лихтенштајн

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Можно ли е бе секогаш да добиваат вакви групи???

1. Грција
2. Словачка
3. БиХ
4. Литванија
5. Летонија
6. Лихтенштајн
Многу пателе порано па сега им се враќа колото :D
Не сериозно овие добиваат вакви групи уште од еуро 2000 ама е можно да не пројдат.
--- надополнето: Jul 30, 2011 8:45 PM ---
European Zone Draw
Group A: Croatia, Serbia, Belgium, Scotland, Macedonia, Wales

Group B: Italy, Denmark, Czech Republic, Bulgaria, Armenia, Malta.
Group C: Germany, Sweden, Republic of Ireland, Austria, Faroe Islands, Kazakhstan.
Group D: Netherlands, Turkey, Hungary, Romania, Estonia, Andorra.
Group E: Norway, Slovenia, Switzerland, Albania, Cyprus, Iceland.
Group F: Portugal, Russia, Israel, Northern Ireland, Azerbaijan, Luxembourg
Group G: Greece, Slovakia, Bosnia-Herzegovina, Lithuania, Latvia, Lichtenstein
Group H: England, Montenegro, Ukraine, Poland, Moldova, San Marino
Group I: Spain, France, Belarus, Georgia, Finland

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Многу пателе порано па сега им се враќа колото :D
Не сериозно овие добиваат вакви групи уште од еуро 2000 ама е можно да не пројдат.
--- надополнето: Jul 30, 2011 8:45 PM ---
European Zone Draw
Group A: Croatia, Serbia, Belgium, Scotland, Macedonia, Wales
Group B: Italy, Denmark, Czech Republic, Bulgaria, Armenia, Malta.
Group C: Germany, Sweden, Republic of Ireland, Austria, Faroe Islands, Kazakhstan.
Group D: Netherlands, Turkey, Hungary, Romania, Estonia, Andorra.
Group E: Norway, Slovenia, Switzerland, Albania, Cyprus, Iceland.
Group F: Portugal, Russia, Israel, Northern Ireland, Azerbaijan, Luxembourg
Group G: Greece, Slovakia, Bosnia-Herzegovina, Lithuania, Latvia, Lichtenstein
Group H: England, Montenegro, Ukraine, Poland, Moldova, San Marino
Group I: Spain, France, Belarus, Georgia, Finland
Се нервирам, 10 години играат во најслабите групи, невозможно е да имаат толку среќа...

Kajgana Shop

На врв Bottom