Жална вест: Тоше Проески загина во сообраќајна несреќа

Статус
Затворена за нови мислења.

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
PA NELI DIREKTNO KE GO NOSAT ZA KRUSEVO

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Тоше наша ѕвезда што секогаш ќе блеска во нашите срца!!!

Krv jos topla je, ljubav splasla nije, prebrzo si otisao, za sobom pjesme i uspomene ostavio. Uvijek ces biti u srcima. Tose, volimo te!

Ова ми стигна како порака што се праќа по мобилни и по меилови!Пратете ја и вие на сите што можете така да на Тоше да му пружиме вечен спокој и мир!

Се надевам Тошка наш дека можеш да видиш од горе како сите го слават твоето име и како имаш оставено белег кај сите во нашите срца!

Почивај во мир и спокој!

Д

Демијан

Гостин
koga gi slusavme tvoite pesni barem za malce zaboravavme na site problemi sto gi imame!!1Go razveseluvase ovoj narod koi od se srce te sakaa!!ti primase lubov no i davase lubov!!ti bese eden i EDEN KE OSTANES!!da mozes da se vratis barem edna minuta i da vidis kolku oci placat za tebe!!BESE I KE BIDES NA HEROJ!!!!nema da te zaboravime nikogas!ti ne si mrtov ti si ziv vo nasite srca!!i ke zivees vecno,zasto lugoto kako tebe go zasluzuvaat toa!!! Ti imase LUBOV BEZ GRANICI!!pocivaj vo mir golem coveku!!

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Вртелешка толку ме растажи...Кога Весна му рече -чувај ми се...
Воздивна и рече чувајте ми се и вие...
:cry:

Член од
16 јуни 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
:(

tose zagina no toj ne umre..i nema da umre,sekogas ke bide del od makedonskiot narod,sekogas ke bide vo nas,i eden del od nas..ova e trogatelna vest ne mozam da poveruvam deka ednostavno poveke ke gi nema negovite pesni..TOSE POCIVVAJ VO MIR..TI ANGELU ZASEKOGAS KE OSTANES VO NASITE SRCA!!!!!!!!!!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Oтиде да снима спот,се врати во ковчег:(:(:(

GarDiaN

ФудБалЕрчЕ
Член од
16 февруари 2006
Мислења
465
Поени од реакции
19
Otide najhumanata licnost na SVETOT, koj bese human od se srce a ne za slava. ........ :(

N

NeMiRnA

Гостин
Нема човек што не знае барем една песна од него од почеток до крај,без разлика каков стил на музика слушаат...Тошка сите го сакаа,секого освојуваше...а верувам дека сега уште повеќе ќе го сакаме...неговата љубов помножена со онаа на публиката...

Никсън

бамбуча
Член од
12 октомври 2007
Мислења
283
Поени од реакции
0
И аз с'м гледал и слушал много песни на Тоше Проески. Жалко, че толкова млад и талантлив певец си е отиш'л. С'болезнованија и поклон пред паметта му.:place:По Планета ТВ нјаколко п'ти вече пускат негови песни с черна лента и надпис - В памет на Тоше Проески.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
ах у пичку матер Весна по 1000000 пат вечерва ме расплакува :cry:
се враќам на мојата фраза SHIT HAPPENS!

Статус
Затворена за нови мислења.