Еуро 2008 - Група Ц

Кој ќе ја помине групата? (ОДБЕРИ 2 селекции)

• Вкупно гласачи
    143
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Второ, би сакал некој да ми го опише тој фамозен втор или трет тим на Холандија кој немотивирано би настапил против Романија.
Пример?

--------------------Stekelenburg --------------------

--Bouma ------- de Cler ---- Melchiot ------- Ooijer--

--Afellay ------- Engelaar --- de Jong ---- de Zeeuw--

----------- Huntelaar -------Vennegoor --------------

Не е само мотивот во прашање.
И ова е:

Holandija ne se glupi ke ja pustat za da imaat 2 favoriti pomalku za ponatamu..
п.с. Честито

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
3 години од кога ми паднаа в очи Снеијдер, Робен, Ван дер Варт, ван Перси, а последно и Хунтелар, не велам дека и другите не се јаки, но овие некако последно време премногу се јаки. Па, почнав за Холандија да навивам, и велев дека еден ден ќе избиет многу јака екипа, па ете дојде и тој ден. БРАВО ЗА ХОЛАНДИЈА!. :)

F

fantomX

Гостин
Ако е нерешено Италија - Франција, а Романија изгуби, тогаш се ојт директно на пенали... (Барем така важеше кажвеја за Чешка - Турција)
Ама тука се само Чешка и ТУрција кои имаат иста гол разлика. Во оваа група че иаме три селекции со ист број на бодови. Тогаш одлучува гол разликата.

Второ, би сакал некој да ми го опише тој фамозен втор или трет тим на Холандија кој немотивирано би настапил против Романија.
Втор или трет тим има, бидејќи вкупно се 23 фудбалери. Е сеа, не дека нема да е мотивиран, туку не е исто да брани Ван Дер Сар или Тимер. Снајдер, Робен, Ван дер Варт? Не исто без нив. Во то е поентата.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Пример?

п.с. Честито

Пример, и тој наведен тим во кој ќе има 10 момци кои ќе сакаат да се покажат и докажат пред Ван Бастен може да ја смачка Романија.

Не е само мотивот, ама за пуштање на утакмица... Посебно кога фаворитите се во ваква форма... :)

Фала :smir:

F

fantomX

Гостин
Пуштање утакмица не иди во предвид, ама сепак Снајдер и Робен не се исто шо и Афелај и Де Зеув.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Па момциве ке сакат да ја искористат шансата,па може ке добијат некоја минута понатаму...:).А и не е слаб составот..:)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Пример?

И ова е:

п.с. Честито
Зар хунтлар им е трет состав.Па и со овој состав ќе изгуби романија.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Зар хунтлар им е трет состав.Па и со овој состав ќе изгуби романија.
Втор состав сепак :)

ван Бастен: "Ви второто полувреме игравме подобро преку нашите брзи напаѓачи. И Робен и Ван Перси изиграа одлично и ми зададоа нови главоболки. Сега проблем ни создава луксузот: Имамо вишок квалитетни играчи во напаѓачите"

Сепак, би му дал предност на Хунтелар во втор тим одколку на: Нистелрој, Ван Перси, Робен, Кајт...

или... што знам :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Како дава предност на некои шо играле пола сезона отколку на некој шо понеше мржи цела сезона.Ќе ни ги стаи на нас па ќе не откорнат.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Пресреќен сум што Холандија и Романија ги држат првите 2 позиции.Иако фаворит ми е Холандија се надевам некако едвај Романија ќе се извлече а Холанѓаниве ќе и попуштат, така да Франција и Италија би оделе дома.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Да се надеваме дека Холандија нема толку да се труди против Романија (иако ќе биде многу тешко за Романците и доколку Холандија игра со втор тим).
Многу ќе ми биде мило да испаднат Италија и Франција :). Заслужуваат да испаднат!!!

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Романците не се предадоа и успеаа да извлечат бод од првите и далеку помотивираните состави на Франција и Италија,па зошто не би извлекле 3 бода од вториот состав на Холандија која веке е во четвртфинале...
бајдвеј се надевам дека Романија ке оди понатаму,сепак за Шпанија е далеку полесен противник за разлика од Франција или Италија

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Донадони го игра Амбросини, а Доменек дегенот не го викна Мексес.

Епа нема да има резултати нормално. Сега највеќе што сакам е Франција да го лапне од Италија и да си завршат четврто место у група, а Доменек да си ја добие клоцата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom