- Член од
- 6 април 2006
- Мислења
- 972
- Поени од реакции
- 11
Od koga toa, Makedonskite politicari se bilo kakov faktor?...
Strumiks, abe ne primetuesh???Струмикс напиша:Дотогаш најверојатно бубите и други видови живот ќе ги изедат остатоците од мојот физикус кој ќе биде спакуван во дрвен ковчег на 2 м под земја, така да...Нема да дознаам дали овие предвидувања ќе се остварат.
Но, верувам дека сегашнава состојба на „племенска припадност” ќе биде во тоа време надмината и сите ќе си се прашуваат како нивните предци биле толку примитивни...
Дрога, алкохол, оружје....а тек кога забулените нусиња ќе фатат книга во рака и кога ќе увидат дека има нешто повеќе од седење дома и ќутење покрај 15 деца...па па па па....ernesto ce напиша:A ako ne znaevte siptarskiot natalitet i sega be vo opagane....
Да, можеби го јадат...El CId напиша:Strumiks, abe ne primetuesh???
Bubite i drugite vidovi zivotnki i sega go jadat tvojot fiziskus...
Kako be taka brat?
Zarem voopsto ne ti e vazno, sto ke bide posle tvorto fizicko isceznuvanje? Sto ke ostavis zad sebe za pokolenieto itn itn.
Za sega dobro im odi na Albancite...Струмикс напиша:Да, можеби го јадат...
Не си приметил дека со слеп национализам не се оди никаде?
Кој се плаши од волкот лош. три за грош три за грош...кој се плаши од волкот лош танананана....:kesa:El CId напиша:Koj moze be mene da me natera so nekoj da ziveam zaedno....???? i toa vo mojot sopstven dom?
Pa jas go napustiv Skopje poradi toa sto ne sakam so niv da ziveam zaedno i mi se napusta i Makedonija eve po vtor pat (se vrativ od stranstvo), poradi toa sto ne sakam da ziveam so narod ovca zaedno....
Preku takvoto veke i da ti kazam, odam da ziveam vo bratska zemja, kade sto go osekam narodot za blizok, zdravje Boze, utre moite geni da ostanat tamu, da ima za sto da stvaraat...
Odam i toa so pesna ke odam. Koga se vrativ od stranstvo, se vrativ za decata da ne mi se pretopat vo taa tugja sredina kade sto bev, kade sto iljadnici deca na moite sonarodnici se pretopija i stanaa stranci, civi deca, vnuci itn., eden den ke rabotat protiv makedonskiot narod od koj sto poteknuvaat.TpH_Bo_OkO напиша:Кој се плаши од волкот лош. три за грош три за грош...кој се плаши од волкот лош танананана....:kesa:
Ел Цид, иди и остани си во таа твоја „братска“ земја...
Наместо да си го браниш твојот дом, ти си киднал во „братска“ земја и ич не ти чуе...Браво...Многу си го сакаш домот....уште повеќе државата...![]()
Jок... За 50 години машко ти не ќе си повеќе од 50%, туку 100%. Апсолутно мнозинство. Во твојот простор 2 метри под земја... Етнички чиста средина ќе ти биде тоа...Crazy P0Y0L напиша:easy brother....
остајте вие што пишува...факт е дека за 50 години ке не има повеке од вас
каурите т.е славо македонците т.е ВИЕ ке сте многу помалце од нас...
п.с ау да ’’вашата’’ младина е цвеке заборајв на тоа...![]()
Соживот ?Crazy P0Y0L напиша:easy brother....
остајте вие што пишува...факт е дека за 50 години ке не има повеке од вас
каурите т.е славо македонците т.е ВИЕ ке сте многу помалце од нас...
п.с ау да ’’вашата’’ младина е цвеке заборајв на тоа...![]()