Еминем

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Интересно како на листата има само еден рапер :tapp:
Кралот на непризнатото кралство..

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Или повеќе популарен од 9 други рапери според Ролинг Стоун.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
па срамота да не биди со ваква конкуренција
сите 9 останати освен џеј-зи ( кој во последно и тој драпа м*диња ) во 90тите би биле или во затвор или питачи

M

marko 1996

Гостин
Листава е .... Го нема биги , 2пак, Биг л... и уште минимум 10 души што треба да се пред овие , а да се направи реална листа овие не би влегле у топ 100 со исклучок на Еминем и Џеј з

Henry14

BAUCE
Член од
20 февруари 2009
Мислења
321
Поени од реакции
49
Листава е за живи рапери:)
И според мене најдобар од овие е ROZAAAAAAAY

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Кој гласал за Лил Вејн? :pos:
Кога веќе ставале патетики требало и оној Виз Калифа да го стават. :tapp:

Според мене.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.172
Поени од реакции
18.235
Познатото списание Rolling Stone го прогласи Еминем за најуспешен рапер. Во борбата за моќната титула Еминем ги остави зад себе Џеј-Зи и Кание Вест, кои заработуваат повеќе од познатиот Slim Shady.
За да ја донесат конечната одлука, уредниците на списанието зеле во предвид податоци за продажби на албумите, рангирањето на песните на музичките топ листи, заработката од концерти, бројот на добиени награди и популарноста на друштвените мрежи од 2009 година досега.
Темелното истражување покажало дека Еминем продал 7,5 милиони примероци од двата албума „Relapse“ и „Recovery“, а го освоил и првото место според популарноста на друштвените мрежи со скоро 5 милиони следбеници на Twitter и 45 милиони фанови на Facebook.
Од кога продажба на албуми стана репер за квалитет на рапот ? Види ги имињава Ники Минаж и Лил Вејн!:pos:
Сите освен Еминем и Џеј - Зи (макар и тие со последните албуми 'се растворија' ,особено првиов) се друга
планета на листава ,не знам дали ја праел некој здрав во умот.Го немат еден Tupac ,Dr.Dre ,Easy E,Nas(ir) Jones...Ама гледам за последниве 2 години е ретардиранава анкета (на која нема да гласам).Епа во последните 2 години ни Еминем ни Џеј-Зи не се рапери според прикажаното ,ама сепак со многу подобра историја од овие жениве.Па ајде им е простено ,ама другиве?
А за хип = хопот од 2009 до сега ова е моето мислење

A

apidrone

Гостин
Како тоа заклучивте дека Еминем не е тоа што беше? Ок, времињата сеа се други, не е како во 90тите, али кој рапер во денешно време посветува песни на други рапери? Тоа е она што ми се допаѓа денес кај Маршал. Не прави песни за јаки коли, цури, злато на врат и слично.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
А што постигнал "ROZAAAAAAAAAAY" ... уствари who the fuck is Ric Ross Rozay ??
Нема најдобар, нема крал и нема да има..

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Лудакрис ебате беља :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, ами се знае 2Pac.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Кога ја видов анкетава се разочарав. Ни еден од овие 10 души не заслужува. Сите од прв до последен прават поп а не рап. Убаво рече некој Eaze E би требало или сите други од 90-те. ТОТАЛНО ФЕИЛ листа и победа. Мада Белецов од сите овие највеќе заслужува иако ни он не треба...

Kajgana Shop

На врв Bottom