Убаво ја наместил Мурињо формацијава во првово полувреме
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Барса воопшто и не дојде до голот, благодарение на агресивната игра на средината како и ситните тактички фаули кога Барселона ќе дојде до тој дел од теренот. Ќе видиме до кога ќе издржат да играат толку агресивно и брзо. Сите трчаат напред назад, е сега лошото е што Реал не искористи ниедна од своите три стопроцентни шанси. Два пати Роналдо лошо финишираше, за потоа само среќата да го спаси Пинто
Тоа може да влијае лошо врз психата на играчите на Реал, плус искрено и не верувам дека ќе изсдржат во ваклво темпо до крајот на мечот. Од Барса не видовме ништо. Меси игра премногу себично, Виља само глуми, и нападите воглавно им завршуваат кај Пепе
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Да сум на место на Гвардиола, го вадам Виља и го ставам Кркиќ, и им ја оставам повеќе топката на реаловите фудбалери. Мурињо дозволува Барса да ја има топката но не дозволува да ги изигра препознатливите подавања во противничкиот шеснаесетник. Плус судијата им одговара бидејќи многу лесно суди фаул. Жолтиот на Пепе немаше везе, мада можеше да го добие претходно кога неколку секунди му ја газеше ногата на меси
Очекувам интересно вбторо полувреме и морам да кажам дека Реам многу ме изненади