Елена Ристеска претепана во Интермецо

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2014
Мислења
244
Поени од реакции
349
Кој прати тема Криминалци и криминални групи во МК знае што е дешавката

Член од
22 август 2022
Мислења
754
Поени од реакции
2.187
Ne bese ovaa veke ednas tepana?
Nesto pred zgrada, so mazot na bivsa drugarka, ili greska sum?
Ќе се тепам со женско за маж.
Што и да направила таа другата, ја да излезам покабает. Се знае кој е крив тука.
Никад не сум го разбрала тој момент, а дури и кај девојчиња во рани тинејџерски години сум го видела. Не осудувам, секој си знае за себе.
Некој си лигле место да даде исти пари, жената и детето да ги прошета негде, прави глупости и за мене ќе постои некој друг кабает сем тој немаж? Јок таа работа.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.489
Поени од реакции
5.233
Нема гајле , некоја гребнатинка, малце крв... поише ја има болено од анален него од "тепачкава".

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.273
Поени од реакции
9.955
Дијалектика, природата на оваа реалност е таква да таа што бира ќе се тепа со конкуренцијата....и што е поголема конкуренцијата толку поголема желба за да му седне на кур на најдобриот. Тоа е нагонот и животинскиот инстинкт, човекот има од друга страна разум кој барата логички. Еленчето пошто и се влажни многу на топ 10% од машката популација ќе се тепа со слични на нејзе без разлика на фактот што може да ги бира другите 90% со чврги како лубеници.

Ф

Флеш

Гостин
Дијалектика, природата на оваа реалност е таква да таа што бира ќе се тепа со конкуренцијата....и што е поголема конкуренцијата толку поголема желба за да му седне на кур на најдобриот. Тоа е нагонот и животинскиот инстинкт, човекот има од друга страна разум кој барата логички. Еленчето пошто и се влажни многу на топ 10% од машката популација ќе се тепа со слични на нејзе без разлика на фактот што може да ги бира другите 90% со чврги како лубеници.
Елена е тепана од будала жена ,која е бивша и има дете со мужот која Елена моментално се чеша . Башка годишнина е денес од заканите пуштени по фејсбук пуштени од Ефче:LOL:

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.273
Поени од реакции
9.955
Елена е тепана од будала жена ,која е бивша и има дете со мужот која Елена моментално се чеша . Башка годишнина е денес од заканите пуштени по фејсбук пуштени од Ефче:LOL:
Фала што ми кажа, вакви информации злато вредат.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.540
Поени од реакции
43.491
па боди она е на друго ниво, не се помирува со обичен дечко. Сака да поседува злато, пари и моќ. Сега ради тоа може флаша у глава да се добие но тоа е кога тежнееш кон такви работи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom