Елена Ристеска претепана во Интермецо

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan87
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој прати тема Криминалци и криминални групи во МК знае што е дешавката

Ne bese ovaa veke ednas tepana?
Nesto pred zgrada, so mazot na bivsa drugarka, ili greska sum?
Ќе се тепам со женско за маж.
Што и да направила таа другата, ја да излезам покабает. Се знае кој е крив тука.
Никад не сум го разбрала тој момент, а дури и кај девојчиња во рани тинејџерски години сум го видела. Не осудувам, секој си знае за себе.
Некој си лигле место да даде исти пари, жената и детето да ги прошета негде, прави глупости и за мене ќе постои некој друг кабает сем тој немаж? Јок таа работа.

Нема гајле , некоја гребнатинка, малце крв... поише ја има болено од анален него од "тепачкава".

Дијалектика, природата на оваа реалност е таква да таа што бира ќе се тепа со конкуренцијата....и што е поголема конкуренцијата толку поголема желба за да му седне на кур на најдобриот. Тоа е нагонот и животинскиот инстинкт, човекот има од друга страна разум кој барата логички. Еленчето пошто и се влажни многу на топ 10% од машката популација ќе се тепа со слични на нејзе без разлика на фактот што може да ги бира другите 90% со чврги како лубеници.

Дијалектика, природата на оваа реалност е таква да таа што бира ќе се тепа со конкуренцијата....и што е поголема конкуренцијата толку поголема желба за да му седне на кур на најдобриот. Тоа е нагонот и животинскиот инстинкт, човекот има од друга страна разум кој барата логички. Еленчето пошто и се влажни многу на топ 10% од машката популација ќе се тепа со слични на нејзе без разлика на фактот што може да ги бира другите 90% со чврги како лубеници.
Елена е тепана од будала жена ,која е бивша и има дете со мужот која Елена моментално се чеша . Башка годишнина е денес од заканите пуштени по фејсбук пуштени од Ефче:LOL:

Елена е тепана од будала жена ,која е бивша и има дете со мужот која Елена моментално се чеша . Башка годишнина е денес од заканите пуштени по фејсбук пуштени од Ефче:LOL:
Фала што ми кажа, вакви информации злато вредат.

па боди она е на друго ниво, не се помирува со обичен дечко. Сака да поседува злато, пари и моќ. Сега ради тоа може флаша у глава да се добие но тоа е кога тежнееш кон такви работи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom