Елвис Бајрам си ја ставил оградата од главната улица, во дворот

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Kako be ne e. A sto e Elvis ? Kandidat za oga vo gamija. Baram da se vrati temata na politika.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
:vozbud::pos2:Само во шутка може градоначелник да стане бивши лопов на кондури и патики од куќни прагови...аааааа..сега се преориентирал на железарија:pos2::pos2:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Не сум го крадувал, друже судија!
Имам цело маало сведоци шо не ме видело дека крадам:)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.874
Поени од реакции
22.940
:pos2::pos2:

:toe:И јас го гледав на А1..

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Ај да не го правиме циганското тука :pos2:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Вика исти е обликот ама оградата не е иста :pos2: :pos2: :pos2:

А

Аернло

Гостин
Предизборни обвинувања во Шуто Оризари
Коментари (0)

12.03.2009 17:34

Жителите на Шуто Оризари го обвинуваат кандидатот за градоначалник Елвис Бајрам за насилство и самоволие.

Велат своите билборди ги заварувал на јавни огради, сечел канделабри, ја извадил оградата од главната улица во Шуто Оризари и ја ставил во дворот на својата семејна куќа.

На Амди бајрам синот што се кандидира за градоначалник, оградата си ја поставил кај себе лично дома во дворот.

Каде што треба да додава он зема. Мислам дека не требало вака“, вели граѓани на Шуто Оризари.

На снимките кои ги добивме од жителите се гледаат извадени канделабри зад штабот на Елвис Бајрам. Проверивме во неговата куќа таму навистина има ограда со исти шари како онаа на улицата. Таткото на Елвис и негов шеф на изборниот штаб Амди Бајрам вели тоа не е истата ограда. Тврди оградата кај неговиот син е извадена од негов објект срушен во 2003. година, а заеднички им се само истите шари.

Може да одите кај Елвис, можда обликот е исти, но дебелината на оваа ограда не е иста. Таа е потенка, помал облик и не е ваква. И други стубови и друго се е. Значи јас ова го демантирам. Ова се глупости. Ова се монтирани работи“, рече Амди Бајрам.

Елвис Бајрам е кандидат на партијата Сојуз на Ромите, чиј претседател е Амди Бајрам.

Извор А1
Значи најјаки се бе нема што.Ако не те насмеат они нема кој друг.
Незнам дали сте им гледале платена политичка програма на бтр или шутел да им ги видите рекламите и кампањите колку им се јаки :pos2:

Член од
10 март 2009
Мислења
79
Поени од реакции
2

Регистриран: Jan 2005
Мислења: 1,843

E jadna moja Makedonijo sto dozivea. Lokalni apasi so osmo oddelenie da si gi mestat decata za gradonacalnici so amin od vlasta.

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
ПОслем циган циган

Абе циганска работа...Елвис бе хеххехех :pos2::pos2::pos2:

ArhangelOFDeath

Immortality