еднаа колешкее и задожително треба една за потпис во индекс и таказа втора година се задолжителни семинарските?а колку семинарски треба да направиме?една е доволна да пријавиме или треба повеќе?
еднаа колешкее и задожително треба една за потпис во индекс и таказа втора година се задолжителни семинарските?а колку семинарски треба да направиме?една е доволна да пријавиме или треба повеќе?
фала :smir:еднаа колешкее и задожително треба една за потпис во индекс и така
колешке а имаш ли одено на предавања микро почесто?ако да ако можеш пиши што не треба да се учи од 38 страна па натака ако си била на предавања тогаш.Колеги микро до каде има предадено ? и од 90та стр.па натака да не има нешто скратено ?
нема проблем колешкефала :smir:
Па неам идено често, мене ми кажаа што скратила до кај 90та, колку е точно нз .. Не треба да се учи :колешке а имаш ли одено на предавања микро почесто?ако да ако можеш пиши што не треба да се учи од 38 страна па натака ако си била на предавања тогаш.
хахах да да мн скратила.ја на политика еднаш бев и веќе не идам тоа е само губење време и онака ништо не се слуша.на форумов некој пиша од 96 страна па натака требало да се учи за политика на социјален развој ама незнам колку е сигурно.на колоквиум ке имало и есеи и со дополнување прашања и со заокружување така ми кажаа а колку е и тоа точно незнам со оглед на тоа што ништо не се слуша:pos2:Па неам идено често, мене ми кажаа што скратила до кај 90та, колку е точно нз .. Не треба да се учи :
-40та стр за Џевонс
-49 стр.
-50 та стр. до " при совршена елас.на побарувачката, можноста за водење политика .. " ( Значи од ова во наводниците до крајот на стр. треба )
-58 стр. за Кејнсовата теорија нз баш али ја ќе го учам само болдираното
Натака до 90та стр. се треба ( Мноооогу скратила :pos2: )
Политика на соц.развој да не имаш некои инф. шо како треба да се учи ? Јас дознав дека имало некои тестови во либро
Па јас кажав од 96та стр :pos2: нвм, ќе идам утре на микро па ќе прашам и за двата : )хахах да да мн скратила.ја на политика еднаш бев и веќе не идам тоа е само губење време и онака ништо не се слуша.на форумов некој пиша од 96 страна па натака требало да се учи за политика на социјален развој ама незнам колку е сигурно.на колоквиум ке имало и есеи и со дополнување прашања и со заокружување така ми кажаа а колку е и тоа точно незнам со оглед на тоа што ништо не се слуша:pos2:
хахаххах значи ти беше хехе ако ако и ја планирам да идам на микро само.ако дознаеш за политика пиши тука.:salut:Па јас кажав од 96та стр :pos2: нвм, ќе идам утре на микро па ќе прашам и за двата : )
а да не знаеш до кога треба да се пријави?нема проблем колешке
сајтов е за сите!Извинете шо ви се мешам у разговор..... финансиско ке даваат бодови за тоа домашното што треба да е готово на 18ти?
Cekame izvestuvanje koleske za mikro)))))Па јас кажав од 96та стр :pos2: нвм, ќе идам утре на микро па ќе прашам и за двата : )