Економски факултет (reloaded)

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.835
Поени од реакции
1.591
Луѓе ќе може некој да ми каже што све ствари треба за заверка / упис на семестар за 2ра година ? ... сосе што треба да се плати и што документи требаат .

Фала однапред :cuc:
Два семстрални листови , 4 уплатници две за таксени марки , една за рата , друга за книжен фонд, индекс и тоа е

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Два семстрални листови , 4 уплатници две за таксени марки , една за рата , друга за книжен фонд, индекс и тоа е
Фала , а уште едно да те прашам ..пошто немам потписи земено...мораше да се имаат потписи за да завериш и да запишеш колку што знам , туку 500 ден беше 1 потпис преку уплатница се иде така ?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.835
Поени од реакции
1.591
Фала , а уште едно да те прашам ..пошто немам потписи земено...мораше да се имаат потписи за да завериш и да запишеш колку што знам , туку 500 ден беше 1 потпис преку уплатница се иде така ?
на уплатница 500 денари за потпис и неможеш да платиш повеќе од два во семестар

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
на уплатница 500 денари за потпис и неможеш да платиш повеќе од два во семестар
Аеее , вака сеа ја имам 4 предмети од 3ет семестар од кој 2 ми се заостанати од 1р семестар ( поентата ми е дали и за овие 2 треба пак потпис да земам ? ) ... пошто треба 4 потписи да земам .. што се дешава сеа што да правам ?

Извини шо те замарам XD

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Аеее , вака сеа ја имам 4 предмети од 3ет семестар од кој 2 ми се заостанати од 1р семестар ( поентата ми е дали и за овие 2 треба пак потпис да земам ? ) ... пошто треба 4 потписи да земам .. што се дешава сеа што да правам ?

Извини шо те замарам XD
Најдобро утре да прашаш на студентски, има и телефони за контакт на страната од факултет, и да не известиш, и јас имам за плаќање еден потпис, и лани го платив, па да не се важи за оваа год.. :) Најдобро е да се праша, дека пари од факултетов враќање нема.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126

Извини шо те замарам XD
Anyone ?

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Е да ве прашам , што да правам сега пошто немам повеќе од 2 потписа ја знае некој постапката ?

Член од
13 март 2010
Мислења
56
Поени од реакции
8
Член од
26 септември 2010
Мислења
29
Поени од реакции
10
Е да ве прашам , што да правам сега пошто немам повеќе од 2 потписа ја знае некој постапката ?
Ако не ти ги даваат професорите потписите, кога ќе заверуваш семестар и запишуваш нов, ќе треба да однесеш за секој потпис што ти фали уплатница од 500 денари на сметката што е ***013 (за сите уплати), со назнака потпис.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.835
Поени од реакции
1.591

Извини шо те замарам XD
Тие што ти се презапишани мислам дека нетреба да земеш повторно патпис бар така беше ако смениле во меѓувреме нешто

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Ако не ти ги даваат професорите потписите, кога ќе заверуваш семестар и запишуваш нов, ќе треба да однесеш за секој потпис што ти фали уплатница од 500 денари на сметката што е ***013 (за сите уплати), со назнака потпис.
Се јавив на студентски ми кажаа требало 2000 на сметка на факултетот ...ваљда е со 1на уплатница.

Тие што ти се презапишани мислам дека нетреба да земеш повторно патпис бар така беше ако смениле во меѓувреме нешто
Ова сите различно викаат ...многу ќе ме заебе ако уплатам поише однего што треба XD ....

Ај некој ако знае 100% нека каже :cuc:

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.835
Поени од реакции
1.591
Се јавив на студентски ми кажаа требало 2000 на сметка на факултетот ...ваљда е со 1на уплатница.

Ова сите различно викаат ...многу ќе ме заебе ако уплатам поише однего што треба XD ....

Ај некој ако знае 100% нека каже :cuc:
Оди на студентски најубаво или кај ракловодителот на студентски или кај продеканот за настава никој друг неможе да ти каже како е 100%

Kajgana Shop

На врв Bottom