Економски факултет (reloaded)

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.822
Поени од реакции
1.578
Колеги каков предмет е демографија, точно ли е дека не може да се положи само од колоквиуми туку треба да се има бодови и од присуство на предавања??? Дали бодовите од предавањата се за плус оценка или се битни за да можеш да положиш?
Абре што си изброрен ти е тоа Демографија при Англиски и Аграрна ко опции? Велат дека е лесно ако има многу не е битно присуство ама ако се 15-20 луѓе тогаш се бара присуство

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.739
Поени од реакции
9.494
Поздрав колеги...
Годинава и јас сум бруцош на економски факултет смер финансиски менаџмент, само што ќе студирам на дисперзираните студии во Струга.
Се надевам на добра соработка тука со вас колегите од кајгана. Со среќа на сите во оваа студиска година :)

Член од
15 септември 2010
Мислења
74
Поени од реакции
2
Не успеав да запишам година во предвидениот рок и ме интересира дали оваа недела ке ми дозволат да запишам и ке треба ли казна да платам и колку??

Член од
9 октомври 2008
Мислења
90
Поени од реакции
3
Не успеав да запишам година во предвидениот рок и ме интересира дали оваа недела ке ми дозволат да запишам и ке треба ли казна да платам и колку??
За четврта година продолжен е уписниот рок за уште два дена,заклучно со вторник.
Јас лани запишав година во термин за друга година и не ми направија проблем.

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
Колеги кои од книгите Макроекономија,Основи на менаџмент,Финансиски пазари и институции и Финансиско сметководство за 2 година може фотокопии ? :icon_mrgr:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.599
Абе кога ќе ни дает распоред на вежби на нас првачињава?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.822
Поени од реакции
1.578
znae nekoj dali na tie sto upisuvaat 4 ke im dozvolat da zapisat poveke krediti od 35 ???
ako imas 8.5 prosek da vo sprotivno ne
--- надополнето: Sep 18, 2011 7:41 PM ---
Колеги кои од книгите Макроекономија,Основи на менаџмент,Финансиски пазари и институции и Финансиско сметководство за 2 година може фотокопии ? :icon_mrgr:
Se si zemi kopii osven osnovi na menadzment mislam deka suklev uste gi potpisuva knigite

Член од
22 август 2009
Мислења
124
Поени од реакции
13
ova od iskustvo mi kazuvas ili spored pravilata site sto gi znaeme??? mnogu mi e bitno zatoa te prasuvam? a molba ne vrsi rabora za 3 kredita stanuva zbor???

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Да не знае некој распоред од прва година?Кој се слободни денови кој не што како?Тнх :P

Член од
13 март 2010
Мислења
56
Поени од реакции
8
Продавам учебник по основи на економија за некој што сега почнува прва година. Цената е 500 ден., учебникот е добро сочуван, никаде не е скинат, нема подвлекувања и шкртаници и не е извиткан.
Моб: 076 561 671

Член од
16 октомври 2010
Мислења
72
Поени од реакции
9

Kajgana Shop

На врв Bottom