*Smurfette*
He smurfs me, he smurfs me not
- Член од
- 10 јуни 2006
- Мислења
- 538
- Поени од реакции
- 38
Во 12:30 :smir:Колеги а во колку полагаме утре статистика,тие кај Калина шо сме?Нема на Зефир ништо ставено...:costumed4
Во 12:30 :smir:Колеги а во колку полагаме утре статистика,тие кај Калина шо сме?Нема на Зефир ништо ставено...:costumed4
Па ако ги имаш симнато решенијата од страната таму го имаш решението. (ваљда мислиш на 13.8 и 13.9). А вака да се обидам да ти објаснам...Ај некој ако ги решил задачите 13/9 и 13/10 по статистика ,нека каже како ги решил? фала мн.
ја фала богу не ни видов соопштениеја мислам дека си пишува во соопштението од 2,30 е сега не знам можеби и смениле :/
трговско прво треба да ги истакнат вкупните резултати па потоа оценки...етика прашања нема учи само набројувања и доста ти еKolegi da ne znaete koga trgovsko ke dava ocenki?
... i btw dali ima nekoj prasanja delovna etika![]()
Што ја лажеш колешката бетрговско прво треба да ги истакнат вкупните резултати па потоа оценки...етика прашања нема учи само набројувања и доста ти е
статистика кога резултати?
колешката бара етика прашања а не економикаШто ја лажеш колешката бе
Има прашања економика али нема да ти помогнат многу, јас не ги ни чепнав за трите колоквиуми.
А јас сум кретен :zid::zid::zid:колешката бара етика прашања а не економика![]()