- Член од
- 2 декември 2009
- Мислења
- 151
- Поени од реакции
- 4
Трговско ви е најлесен во прва година :smir: Ама ептен лесен Од кај да учите ке положите,само зависи со што :pos2:
statistika e isto ko ekonomija sto bese 2 kolok ....ke vdite deka taka ke bide ...i na 2 ke padnat .....iako ne sakam taka da bide ovie kako sto pomina i da zavrsuvat do krajfala kolega stvarno bi sakala da e taka kako sto velis ti
statistika e isto ko ekonomija sto bese 2 kolok ....ke vdite deka taka ke bide ...i na 2 ke padnat .....iako ne sakam taka da bide ovie kako sto pomina i da zavrsuvat do kraj
Тоа е индивидуално. Викаа дека вториот е најтежок, мене ми беше најлесен во однос на првиот и третиот, за економија секако.
А јас па слушам дека статистика првиот бил најлесен, така да се си е индивидуално, секој си ги кажува и толкува своите импресии.
Ќе видиме дека ќе го положиме и вториот. Без песимизам :smir:
ne izgleda kako takov covek koj sto ke vraca...ali ke vidimeajde uste sega ke mislime za vtor kolokvium ke bide i toa:smir:koleske barem kaj taki znaes kako bese da ne ja spustese na 22 ke padna okolu 100 i nesto ...i site neli vika cim go pominuvas 1 za 2-3 da ne ti e gajle a site zaglavija na 2 taka sto nemojte da se opustite deka lesno ke bide i samiot dragan rece deka ovoj bil najlesniot kolok dosega po statis taka sto moze da vi vraka na 2 kolok so poteski prasanja pozz
Звучи одлично.Вториот колоквиум е многу лесен, третиот и така и така... Можеш да правиш проект, групните носат по пет поени, поединечните 10. Десетка ти е од 91 поен нагоре... максимум до 110
moze:smir:Abe mozebi ne izgleda kako takov covek ama drugarka mi ke ja isteral zosto imala formula nekoja i vikal zadaca ti e toa....ama vo sekoj slucaj mislam deka e dobar.....mene pak mi kazaa deka prviot bil najtezok statistika ama sekoj si zbori spored sebe pa ke vidime ....vampgirl imeto moze?
Епа стварно супер ако е такаТрговско не само што е најлесно туку и ако не поминеш прв пушта на втор и ако не поминеш на втор пушта на трет и на испит полагаш само тоа што немаш положено(барем така беше пред две години)
Трговско не само што е најлесно туку и ако не поминеш прв пушта на втор и ако не поминеш на втор пушта на трет и на испит полагаш само тоа што немаш положено(барем така беше пред две години)
И јас тоа мислев, ама ако ги нема на презентации ваљда ги немаат предадавано, така да.... ги прескокнавznae li nekoj dali trebaat 10tata glava i 13tata od trgovsko poso gi nema u prezentaciite.. za tajno drustvo i za drugi stopanski subjekti.. za ako ne treba da ne gi ucam ni od skripta )