Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 декември 2009
Мислења
151
Поени од реакции
4
Трговско ви е најлесен во прва година :smir: Ама ептен лесен :vozbud: Од кај да учите ке положите,само зависи со што :pos2:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
statistika e isto ko ekonomija sto bese 2 kolok ....ke vdite deka taka ke bide ...i na 2 ke padnat .....iako ne sakam taka da bide ovie kako sto pomina i da zavrsuvat do kraj

Тоа е индивидуално. Викаа дека вториот е најтежок, мене ми беше најлесен во однос на првиот и третиот, за економија секако.
А јас па слушам дека статистика првиот бил најлесен, така да се си е индивидуално, секој си ги кажува и толкува своите импресии.
Ќе видиме дека ќе го положиме и вториот. Без песимизам :smir:

kosta-p

relax-m
Член од
27 декември 2009
Мислења
63
Поени од реакции
1
Тоа е индивидуално. Викаа дека вториот е најтежок, мене ми беше најлесен во однос на првиот и третиот, за економија секако.
А јас па слушам дека статистика првиот бил најлесен, така да се си е индивидуално, секој си ги кажува и толкува своите импресии.
Ќе видиме дека ќе го положиме и вториот. Без песимизам :smir:

koleske barem kaj taki znaes kako bese da ne ja spustese na 22 ke padna okolu 100 i nesto ...i site neli vika cim go pominuvas 1 za 2-3 da ne ti e gajle a site zaglavija na 2 taka sto nemojte da se opustite deka lesno ke bide :D i samiot dragan rece deka ovoj bil najlesniot kolok dosega po statis taka sto moze da vi vraka na 2 kolok so poteski prasanja :D pozz

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
koleske barem kaj taki znaes kako bese da ne ja spustese na 22 ke padna okolu 100 i nesto ...i site neli vika cim go pominuvas 1 za 2-3 da ne ti e gajle a site zaglavija na 2 taka sto nemojte da se opustite deka lesno ke bide :D i samiot dragan rece deka ovoj bil najlesniot kolok dosega po statis taka sto moze da vi vraka na 2 kolok so poteski prasanja :D pozz
ne izgleda kako takov covek koj sto ke vraca...ali ke vidime:toe:ajde uste sega ke mislime za vtor kolokvium :) ke bide i toa:smir:

Член од
2 март 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Abe mozebi ne izgleda kako takov covek ama drugarka mi ke ja isteral zosto imala formula nekoja i vikal zadaca ti e toa....ama vo sekoj slucaj mislam deka e dobar.....mene pak mi kazaa deka prviot bil najtezok statistika ama sekoj si zbori spored sebe pa ke vidime :D....vampgirl imeto moze?:P

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Вториот колоквиум е многу лесен, третиот и така и така... Можеш да правиш проект, групните носат по пет поени, поединечните 10. Десетка ти е од 91 поен нагоре... максимум до 110 :)
Звучи одлично. :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Abe mozebi ne izgleda kako takov covek ama drugarka mi ke ja isteral zosto imala formula nekoja i vikal zadaca ti e toa....ama vo sekoj slucaj mislam deka e dobar.....mene pak mi kazaa deka prviot bil najtezok statistika ama sekoj si zbori spored sebe pa ke vidime :D....vampgirl imeto moze?:P
moze:smir:

Член од
16 февруари 2010
Мислења
54
Поени од реакции
2
Трговско не само што е најлесно туку и ако не поминеш прв пушта на втор и ако не поминеш на втор пушта на трет и на испит полагаш само тоа што немаш положено(барем така беше пред две години)

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Трговско не само што е најлесно туку и ако не поминеш прв пушта на втор и ако не поминеш на втор пушта на трет и на испит полагаш само тоа што немаш положено(барем така беше пред две години)
Епа стварно супер ако е така:)

kosta-p

relax-m
Член од
27 декември 2009
Мислења
63
Поени од реакции
1

da ama da ne e kako ekoloski so esej na primer ako polagame samo za 1 .....pa da zaglavime hehe :)):)

Член од
17 февруари 2010
Мислења
46
Поени од реакции
1
znae li nekoj dali trebaat 10tata glava i 13tata od trgovsko poso gi nema u prezentaciite.. za tajno drustvo i za drugi stopanski subjekti.. za ako ne treba da ne gi ucam ni od skripta :))

Член од
2 март 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
pa mislam deka ne treba sto ima vo prezentacie toa a i ne pamtam da zborese prof za niv barem sto bev prisutna na tie casovi....jas ne gi ucev za drugite nz:)

Член од
2 јуни 2008
Мислења
101
Поени од реакции
0
znae li nekoj dali trebaat 10tata glava i 13tata od trgovsko poso gi nema u prezentaciite.. za tajno drustvo i za drugi stopanski subjekti.. za ako ne treba da ne gi ucam ni od skripta :))
И јас тоа мислев, ама ако ги нема на презентации ваљда ги немаат предадавано, така да.... ги прескокнав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom