Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
Луѓе да си знаете денес Љубиша сметководство дава оценки од 1 до 3 тие што се од презиме А до М а утре за останатите веројатно во истиот термин не сум сигурна само за терминот:pipi:
Ова се однесува на основи на сметководство за прва или...???

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Ја по никој од тие немав прашања, економика од скриптата учев, направив семинарска и имам 10 :helou:
Скриптата е скратена верзија од книгата.. или?? И може да се најде во Мавровка така?

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Vcera Ljubisa kaza deka ako ne dodjeme vo terminot, mozelo nekoj drug den kaj nego vo kancelarija, taka da nemajte gajle :smir:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Колеги Трговско право од скрипта може да се учи или од книга? Јас зедов тој делот за 1 кол од либро некако многу малку и лесно ми се виде, па затоа да не треба плус од книга нешто.

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
А каде се наоѓа канцеларијата на Љубиша да идам да земам денес оценка. Дајте координати :toe:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
А каде се наоѓа канцеларијата на Љубиша да идам да земам денес оценка. Дајте координати :toe:
pomegju amfiteatar 1 i 2 imas vrata ke vlezes i ke odis levo ke se kacis po skalite i pak levo i ke trazis na vrata si pisuva koja mu e kancelarijata:pipi:se nadevam me sfati ili da ti pisam na kumanovski:pos2:

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
:pos2: Dobro e i vaka napisano pa aj ako ne da ostavam rabota i da trknam do na faks da soberam ocenka

S

smart ass

Гостин
Математика за економисти.....учебникот од драге јанев,АКО има некој студент прва година-учебниците ќе му ги дадам уште денес...на гости сум...у Ск:)

(исто и за учебниците од европски универзитет.)

Моментално:coffee:

Пијам....ако има некој студент,а му требаат овие учебници...сега бесплатно би му ги дал....ај да не ги запоставуем домаќинките....и домаќините...и.т.н.

Член од
28 јануари 2010
Мислења
23
Поени од реакции
1
Razbrav deka ke ima kaznena sesija matematika vo april. Dali e tocno ako znae nekoj?

Член од
15 април 2009
Мислења
62
Поени од реакции
2
Скриптата е скратена верзија од книгата.. или?? И може да се најде во Мавровка така?
Па така нешо иде ко скратена верзија, најбитните работи, учи ја од збор до збор и нема да те збуни асистентот со двосмислените прашања. Ја има во Мавровка.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
RASPORED NA PREDAVANJA VO LETEN SEMESTAR 2009 / 2010

ZA SITE GODINI PREDAVANJATA GI IMATE NA FACEBOOK NA LINKOT PODOLE

Статус
Затворена за нови мислења.