Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
А да си пишете на профил или приватни пораки за овие работи а?

Член од
25 февруари 2009
Мислења
110
Поени од реакции
10
Не сакам да звучам арогантно ама толку ли многу смета што се пишува овде? Нели е за тоа отворена темава или погрешно пак сум ја сфатила суштината. Извинете ако грешам :kesa::kesa::kesa::toe::toe::toe:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Не сакам да звучам арогантно ама толку ли многу смета што се пишува овде? Нели е за тоа отворена темава или погрешно пак сум ја сфатила суштината. Извинете ако грешам :kesa::kesa::kesa::toe::toe::toe:
Не звучиш арогантно... но на последниве 50 страници, 90% од постовите се... испратете ми ги прашањата по Основи на Економија на takifiti@eccf.ukim.edu.mk... Нели ви е полесно да ги закачите прашањата на некоја страна, па и тука на Кајгана го можете тоа, не знам како не ви е мака на секој посебно да му ги препраќате прашањата :)

Член од
15 април 2009
Мислења
62
Поени од реакции
2
Абе наместо да му седнете на тоа сметководството и за недела да го средете за 8-9 да земете оценка вие се мафтате со прашањата.

Колку ќе биде само добро Атанаско и Марина да дојдат до прашањата па ниедно да нема, па наредните 10 страни во форумот ќе бидат зошто не паднале прашањата, а предметите што се поврзани со сметководство во 2,3 и 4 година (департман финан мен. и посебно смет. и ревизија) коа ќе дојдат за полагање ќе ви бидат научна фантастика стручните поими и пресметките, а со еднаш до два пати читање на сметководството ќе ви бидат гола вода...

Чисто добронамерен совет, од искуство, се надевам нема да биде погрешно разбран. :smir:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Da da moze i asistentite da vlezaat vo forumot neli zatoa treba VNIMANIE ! pozzzzzzz EKONOMISTI
A mozebi nekoi asistenti se tuka megu nas

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom