- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.332
- Поени од реакции
- 15.595
Ти НИШТО .. не зборевме за тебе, туку за една вери "најс" гирлшто јас??![]()

Ти НИШТО .. не зборевме за тебе, туку за една вери "најс" гирлшто јас??![]()
Пратено :helou::helou:
Ke moze i mene prasanjata smetkovotsvo mimce_n@hotmail.com fala prenajmnoguај ако можи да ми пратите прашања по сметководство, за испит, или за шо било unknownman12@yahoo.com
Пратено :helou::helou::smir:Ke moze i mene prasanjata smetkovotsvo mimce_n@hotmail.com fala prenajmnogu
fala premnoguПратено :helou::helou::smir:
Веднаш испратено :smir:Ќе ги замолам колегите што ги имаат прашањата на испит по сметководство нека ги пратат на mitevskis@yahoo.com.
однапред благодарен
и јас така мисламА да си пишете на профил или приватни пораки за овие работи а?
Lady J daj i za mene od 2 kolokvium sto imas smetkovodstvo poso i ja iam samo od prvАј молим те ако не ти е мака постирај го пак твојот маил и ке ти пратам се што имам од 2 колокфиум![]()
И јас така мислам :smir:А да си пишете на профил или приватни пораки за овие работи а?
Не звучиш арогантно... но на последниве 50 страници, 90% од постовите се... испратете ми ги прашањата по Основи на Економија на takifiti@eccf.ukim.edu.mk... Нели ви е полесно да ги закачите прашањата на некоја страна, па и тука на Кајгана го можете тоа, не знам како не ви е мака на секој посебно да му ги препраќате прашањатаНе сакам да звучам арогантно ама толку ли многу смета што се пишува овде? Нели е за тоа отворена темава или погрешно пак сум ја сфатила суштината. Извинете ако грешам :kesa::kesa::kesa:![]()