Сигурно има заменето теми? Јас мислам нема заменето ништо и материјалот е од таму кај што застана до 225 страна
Јас разбрав дека плус уште 6-та тема треба, а петта за трет колоквиум... можно е и да сум грешка, затоа сакав да проверам...
Сигурно има заменето теми? Јас мислам нема заменето ништо и материјалот е од таму кај што застана до 225 страна
Да одиш, професорот избира само еден список и од тој список ги дава поените за редовност и потписите :smir:колеги ако ме нема на еден список менаџмент дали да одам на предавање или џабе ми е, дали поените од редовност ми се изгубени ?? фала
Не сме дошле до ова уште :ija:колеги колку се плаќа за испишување нешто околу 1200 ли беше......имате ли некоја информација пошто утре ке одам да се испишувам :salut: .... освен молба што друго треба да се поднесе.... благодарам однапред
Мислам дека не треба.A me zanima dali ekonomija delovite: Agregatnata ponuda vo klasicniot model i agregatnata pobaruvacka vo Kejnzoviot model treba da se ucat ili poso se so crveno ne treba?
чекај кога ќе дојдеш кај Шуклев ќе праиме муабет :nenene:Не сме дошле до ова уште :ija:
Муабетот бил дека ако стигне со предавање до 5-та глава... ке ја скокне и ке оди на 6-та а 5-та да ни остане за 3 колоквиум. Ама не стигнала, така да сега ни се за учење 2,3 и 4-та глава.
А ТНК се за втор колоквиум?Муабетот бил дека ако стигне со предавање до 5-та глава... ке ја скокне и ке оди на 6-та а 5-та да ни остане за 3 колоквиум. Ама не стигнала, така да сега ни се за учење 2,3 и 4-та глава.
Слушав и ја нешо муабети за ТНК... али врска неам за што беа, ке те излажам. Али мање више 5 стр во 130... кој к*р.А ТНК се за втор колоквиум?
Минатата година тие ги остави за трет :raz:
Аааа... ти не си го читал материјалот. За ТНК има повеќе од 20 страниСлушав и ја нешо муабети за ТНК... али врска неам за што беа, ке те излажам. Али мање више 5 стр во 130... кој к*р.