Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 јануари 2009
Мислења
39
Поени од реакции
0
znaci poradi porazot na slave mozeme slobodno da NE se nadevame na prolazna ocenka na ispitov na u juni t.e na 23

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
znaci poradi porazot na slave mozeme slobodno da NE se nadevame na prolazna ocenka na ispitov na u juni t.e na 23
Не би рекол... само ако не научиш, е тогаш нема да можеш да се надеваш на петка :pos:

M

myspirit

Гостин
:jaj:kolegi matematika sum na dopolnitelen, ve molam kazete mi sto e toa??? sto da ucam? ve molam:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
panik

Член од
15 јуни 2009
Мислења
86
Поени од реакции
8
pozzz ako ima nekoja informacija za rezultati po fin. smetkovodstvo 2 , :tapp:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
:jaj:kolegi matematika sum na dopolnitelen, ve molam kazete mi sto e toa??? sto da ucam? ve molam:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
panik
На дополнителен ти дава некој од тестовите што го дал на испит, со тоа што не треба да ги решаваш сите задачи, туку 2-3 што му се нему битни. Оди веднаш кај професорот за да ти каже кои се тие задачи :)

M

myspirit

Гостин
На дополнителен ти дава некој од тестовите што го дал на испит, со тоа што не треба да ги решаваш сите задачи, туку 2-3 што му се нему битни. Оди веднаш кај професорот за да ти каже кои се тие задачи :)
ama ne sum od skopje, moze li da pojde kaj nego nekoja drugarka ili ke se naluti????

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Едно прашање...Треба ли формулите од економика на претпријатие да се знаат?:jaj:

M

myspirit

Гостин
Едно прашање...Треба ли формулите од економика на претпријатие да се знаат?:jaj:
на ниту еден колоквиум немаше формули ниту пресметки, се беше теорија, изгледа и на испит ќе е исто......среќно

Член од
12 јануари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
17
Ako mislis na tie koeficientite sto se tamu na obrt takvi stvari , angazirani sredstva... ke ima! treba da znaes so znaci formulata, to est so e gore so e dole.

Член од
6 март 2009
Мислења
25
Поени од реакции
0
trebase da gi vidite u bife,radosti, veselbi,viskinja.....:vozbud::vozbud::baeh:

Член од
29 септември 2007
Мислења
151
Поени од реакции
3
Epa ako e vistina aj neka mu e so sreka na noviot dekan,samo arno da vidime od nego.Pa majkata studenti sme mu neka pisi neso izvestuvanje,neka ne bide skromen!
Iskreno covekov od po televizija go znam,ne znam bas so predava i dali e dobar!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom