Економски факултет- Штип

• Креатор на темата Креатор на темата AFI
  • Време на започнување Време на започнување
хммм мислам не, не се сеќавам лани како беше.. :unsure: Знам само дека чекавме на е-индекс да стасаат парите за да ги пријавиме семинарските, оти без пријавени семинарски не сакаа на студентски да заверат семестар :mad:

Знам дека едно од двете (семинарските или испитите) требаше да се достави и евидентира на студентски прашања за да ти се префрлат парите на е-индекс. Се сеќавам пополнувавме лани еден краток образец за тоа.

a административни такси колку требаше да се уплатат, една или број на предмети X 50ден

За секој предмет, по една админ. такса. Ако имаш 5 предмети за полагање, треба да уплатиш 250 денари (5 Х 50).

Иначе ајде поголемите нека помогнат околу изборен предмет за 6ти семестар. Ги имаме понудено Економика на внатрешна трговија, Економија на јавен сектор и Маркетинг политика на цени. Кажете кој го избиравте најмногу вие и ако знаете напишете проф. и асис. по предметите. Тој првиот некако наједноставно и најпросто ми звучи, би требало да се состои од нешто што го имаме досега учено и работено.

Уплатницата за таксени марки треба да се однесе на студентски и овластување треба да се потполни за нив :) А семинарските и испитите сами си се евидентираат у е-индекс :)

Уплатницата за таксени марки треба да се однесе на студентски и овластување треба да се потполни за нив :) А семинарските и испитите сами си се евидентираат у е-индекс :)

Е да, могуче е и така да беше. :)

Бтв резултати од ФМ и Банкарство имате во Штип ? :unsure:

не.. :( само ммб имаме конечна табела со сите активности.. и инвестиции од втор колквиум.. друго ништо :mad: малку како да не заборавија..:mad:

Aj nekoj od postarite kolegi da pomogne, dali matematika 1 e usloven za matematika 2? :confused:

Ајде помош од постарите колеги и колешки, кој е подобар изборен: Осигурување или Макроекономија :unsure:

Aj nekoj od postarite kolegi da pomogne, dali matematika 1 e usloven za matematika 2? :confused:
НЕ. Ниту еден предмет не е условно врзен со некој друг. Треба да ти е запазена само квотата на положени испити за да имаш услов да ја запишеш наредната година.

Ајде помош од постарите колеги и колешки, кој е подобар изборен: Осигурување или Макроекономија :unsure:

Кога јас бев прва, сите го земаа Макро. Лесни и разбирливи тематски единици (од книгата на Таки Фити), целиот материјал е околу 150 страни.

Кога јас бев прва, сите го земаа Макро. Лесни и разбирливи тематски единици (од книгата на Таки Фити), целиот материјал е околу 150 страни.
А да не знаеш кој предава??

Да замолам некој од колегите (редовни студенти) доколку полагале
МОИ(меѓународни организации и интеграции)
Биланс на плакања(изборен)

и доколку се секаваат да пратат некое прашање.

Маркетинг политика на цени, интересно звучи. Има некој некакво искуство со предметов? Кој предава/асистент? Материјалот каков е?

Маркетинг политика на цени, интересно звучи. Има некој некакво искуство со предметов? Кој предава/асистент? Материјалот каков е?
МПЦ -Матлиевска Маргарита, асс.Елена Николова, сегашна Василанова ...материјалот е малку збркан од сите области опфатено, маркетинг, менаџмент, економија,...

МПЦ -Матлиевска Маргарита, асс.Елена Николова, сегашна Василанова ...материјалот е малку збркан од сите области опфатено, маркетинг, менаџмент, економија,...
Декане, а знаеш ли за Економија на јавен сектор дали е лесен/тежок, кој е проф?

Некој што полагал кај деканот Финаниски менаџмент, дали асистентот Габер може да пуше поен имам 41 по колоквиуми и сите тие работи, од семинарска 8 ми има дадено, па дали има шанси да пуште 1 поен ?

Декан сине е ај кажи по 2 збора и за другите два изборни, Економија на јавен сектор и Економика на внатрешна трговија. Кој најмногу го земавте вие ? Кој е најлесен ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom