Економски факултет- Штип

• Креатор на темата Креатор на темата AFI
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека едно од двете (семинарските или испитите) требаше да се достави и евидентира на студентски прашања за да ти се префрлат парите на е-индекс. Се сеќавам пополнувавме лани еден краток образец за тоа.

За секој предмет, по една админ. такса. Ако имаш 5 предмети за полагање, треба да уплатиш 250 денари (5 Х 50).

Иначе ајде поголемите нека помогнат околу изборен предмет за 6ти семестар. Ги имаме понудено Економика на внатрешна трговија, Економија на јавен сектор и Маркетинг политика на цени. Кажете кој го избиравте најмногу вие и ако знаете напишете проф. и асис. по предметите. Тој првиот некако наједноставно и најпросто ми звучи, би требало да се состои од нешто што го имаме досега учено и работено.
маркетинг политика на цени
--- надополнето: 20 јануари 2013 во 01:42 ---
Маркетинг политика на цени, интересно звучи. Има некој некакво искуство со предметов? Кој предава/асистент? Материјалот каков е?
проф-маргарита ,, асистент-елена веселиова (најдобра комбинација ) :)

маркетинг политика на цени
--- надополнето: 20 јануари 2013 во 01:42 ---

проф-маргарита ,, асистент-елена веселиова (најдобра комбинација ) :)
МАркетинг политика на цени нели е проф. Ристе Темјановски, а асис. Тамара ?

Мислам дека лани беше така, а за јавен сектор некој проф од скопје бил и асис Габер

Ништо, мене Економика на внатрешна трговија ми звучи најлесно, ама ако никој не се произјасни околу материјалот, проф. и асис. ќе го земам Маркетингот :( иако ми звучи без веза .. Ама Маргарита и Елена ми се проверено комбо.

Да не се сеќава некој лани каков бил поправниот по монетарна?

Angliski vtora godina Dragan sto dava zasto go nema cela godina a ni dade ucebnik. Moze li pomos :)

Некој што полагал кај деканот Финаниски менаџмент, дали асистентот Габер може да пуше поен имам 41 по колоквиуми и сите тие работи, од семинарска 8 ми има дадено, па дали има шанси да пуште 1 поен ?
Пиши му мејл на Габер, ќе ти додаде 1 поен ;).

Ај помош околу изборен:Кредитна или корпоративно. Шо е полесно и кои се професори и асистенти

Корпоративно управување ....професор Милан, асистентка Марина (истата комбинација како трговско право )

Некој што полагал кај деканот Финаниски менаџмент, дали асистентот Габер може да пуше поен имам 41 по колоквиуми и сите тие работи, од семинарска 8 ми има дадено, па дали има шанси да пуште 1 поен ?
Pisi mu e-mail na Gaber i ke ti dade poeni. A za zavrshen ispit ako odis vo prva sesija ke gi imas prasanjata na raskazuvanje od dvata kolokviumi, a vo vtorata sesija site prasanja se na zaokruzuvanje

Pisi mu e-mail na Gaber i ke ti dade poeni. A za zavrshen ispit ako odis vo prva sesija ke gi imas prasanjata na raskazuvanje od dvata kolokviumi, a vo vtorata sesija site prasanja se na zaokruzuvanje

Имаше денеска поправен и се е океј, иначе усно ќе се полага

Ајде помош од постарите колеги и колешки, кој е подобар изборен: Осигурување или Макроекономија :unsure:
Макро немој осигурување никако
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 20:20 ---
Пиши му мејл на Габер, ќе ти додаде 1 поен ;).

Ај помош околу изборен:Кредитна или корпоративно. Шо е полесно и кои се професори и асистенти
Корпоративно е полесно односно полесно се мине , но доколку сакаш да научеш одбери кредитна пошто професорката(Виолета Маџова) е феноменална а асистент е Љупче Давчев

Кој го правел распоредот, нека се обеси на најблиската бандера :sick: ! Бог да чува, поглуп, поникаков и да сакаш, не можеш да го направиш.

Иначе колеги, ај постирајте прашања (ако имате, а знам оти имате) по предметите од 5ти семестар !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom