Едвард Џозеф е повторно во Македонија

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
A kaj ti e srbija, ili ne ti se oni neprijateli ?
Postoi Grcko-Srpski pakt protiv Makedonija, ova da si pamtis.

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Србите не се и ако продолжат да бидат дебили нема ни да бидат во НАТО. Човекот сакаше да каже дека НАТО ќе не уништи.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
hehe

заборави нешто, светко :)

кај шо ќе се растрчаат вакви тролови, после тоа има пукање.

така да... оштри камата, лош сон сонила орданица :star:

ama nemoj da propustis pri toa nekoi individui da se terminiraat za sekogas za da ne se slucuva poveke "da se vrakaat" ....:)

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
ama nemoj da propustis pri toa nekoi individui da se terminiraat za sekogas za da ne se slucuva poveke "da se vrakaat" ....:)
ke ti gi odstapam tebe tie individui, poshto povekje si vo tek :)

--------------

@ Dardan-ia: :pos: ti go vervas toa, deka srbija bi storila nesto na voen plan , zaedno so grcite, rotiv Republika Makedonija?

daj kazi deka go mislis to, da se nasmeam ubavo :)

ako srbija nekogas povtorno vlezi vo voen konflikt, to ke bidi malku severno od skopje i kumanovo... presevo, bujanovac, medvedja, i kosovo, razbira se...

i srbija e polna so razni Vuk Brankovic-i (predavnici) , ama mislam deka nema da vi zaborat uste mnogu godini site zla koi albancite gi napravija.

prikaznite za aljbanac - zrtva mozis da gi cuvas za nekoe detence koe e rodeno 1990ta , nie malku postarite, mnogu ubavo pamtime mnogu siluvanja i kolenja na kosovo.

srbite se glupavi, sho odea da resavaat necii problemi vo slovenija, hrvatska, bosna, namesto da si sredat sopstvenata kukja - kosovo.

mislam deka najkasno slednata generacija ke ja ispravi taa greska. i da vi dade nuklearki bush, djabe ke vi se.

doprva ke placite, samo ne od kromid pred BBC i CNN kameri, nego poradi gluposta licno i personalno vasha.

koj od mac zivee, od mac i ke umre.

se fakjate za oruzje, od oruzje kje ginite.

Taka bilo, taka e, taka ke bide.

Член од
13 јануари 2008
Мислења
570
Поени од реакции
18
Taка е, потполно си во право. Само што за жал, многу Македонци иако го гледаат тоа, не сакаат да веруваат дека Србите и Грците си се „браћа“ и работат против нас Македонците, па ги сметаат Србите за пријателски настроени.

Само последниве денови гледам дека има најверојатно и грчко-бугарски, а и грчко-албански пакт против Македонија.

*-напомена, кога велам Срби, Грци, Бугари, Албанци мислам на државите Србија, Грција, Бугарија и Албанија (Косово) и нивните државни политики и меѓународни стратегии, не мислам на народите како поединци или пак генерализирано.

Член од
3 март 2008
Мислења
831
Поени од реакции
31
E bas me nasmea sega, uspea da ve izmanipulira Dardania, demek Srbite ke ne osvoele,a Albancite vo Makedonija ke zemele puski i ke ja branele Makedonija od Srpska agresija...
Komicno....:pos2:
Eve kako Grcite sakaat da ja podelat Makedonija zaedno so Albancite,Bugarite ...
http://de.youtube.com/watch?v=WXw37a7kjpc#tabZ53Ok9T8
ja gledas tuka nekade Srbija?? Taa se otkaza od Makedonija uste vo 91va..

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Edvard e momentalno na kafence na kej :)

A za 10 godini pak kje ni dojde... toa mu e rabota, da smisluva krizi :D

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Стварно не ми е јасно до кога ќе дозволувамее вакви ликови да месечарат по нашите медиуми и да не заплашуваат во "баба рога" стил со разни сценарија..Па има ли поцрно сценарио од ова да ти излезе "Езоп" и јавно да ти продава вештачки приказни, со комплетен психолошки профил на нашата состојба по неуспехот со НАТО..Абе само една работа е нормална за вакви изроди..постои една парола од нашиве северни соседи..ОТПОР СТОКО...И Господ се гнаси од крвопици и измамници...како овој безрбетник..

Па сето тоа се Хазарски приказни,кој многупати иако не се фер излегуваат како наместени вистини.Се чудите ли малку кога ќе прочитате во медиумите дека разни експерти за Балканот имаат различни сценарија,но сите со малку морбидна содржина против Македонците,ви значат ли нешто имињата на Холбрук,Визнер,Гордон Браун,Роналд Коен,Џек Стро,Малколм,Рифкин,Батлер,Голдсмит,Голхард па Роланд Дума или Дима(по наше),Бернард Кушнер,Николас Саркози па Симона Јакоб Веил,Лионел Жиспен,Михаил Сапин,Џек Ланг,Франсоа Перо,Франсоа Митеран(сопруга Хазар Даниела Кузе),Жак Ширак(сопруга Хазар Бернадет Шодрон) и како врв на сите еден многу прочуен Хазар кого уште го нарекуваат творец на ЕУ а се вика Роберт Шуман како и Роберт Бадинтер исто така Хазар.Треба ли уште некој да ви напоменам?Нема проблем доколку сакате можам уште плејада личности да ви наведам со Хазарско потекло кој исто така дефилираат во текот на изминативе 18тина години низ Македонската јавност како олеснувачи,кризногрупачи или посредници.Кажете само еден кој немал Еврејско(Хазарско) потекло,да видиме кој ни ја мати водата.:toe:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Hazarski recnik ABC. Toa da si kupis za rodenden.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703

A be toj ima napisano magistarska teza za nego..... uste pred 25 godini.... :)
...koga ti si bil uste vo zabaviste......

........a i Milorad Pavic ne ne saka nas makedoncite mnogu..verojatno e samo hazar maskiran vo srbin.....

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Имам друга професија,која е ептен малку поврзана со Хазарите,но во интерес на вистината некои работи треба да се знаат во јавноста за да не се чудиме зошто и од кого сме пред дереџето да го смениме името.

A be toj ima napisano magistarska teza za nego..... uste pred 25 godini.... :)
...koga ti si bil uste vo zabaviste......
........a i Milorad Pavic ne ne saka nas makedoncite mnogu..verojatno e samo hazar maskiran vo srbin.....
Е сега малку ја претера,ебаго,пред 25 години.....:pos2:

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Ed Dzozef e liberalen platenik, mercenary, go znam od Bosna kade shto raboteshe za OBSE (chovechki prava), a zhal mi e deka takov trol gi "pretstavuva" SAD. Vsushnost najmnogu mi e zhal deka istata klintonovska politika prodolzhi namesto da bide iskoreneta. Dzozef e opien e od vlasta, iako ima pari - tatko mu ima kompanija za transport so avtobusi vo drzhavata Merilend.

Samo da razjasnime, ima instalacii vo mediumite, taka shto prisustvoto mu e zagarantirano. Vo 2001 god. Dzozef nastapuvashe preku edno plateno kopile - Ana Petrusheva od Rojters i nekolkumina slichni na nea.

Bidejkji pochna da ne plashi, daj da mu kazheme edno golemo, debelo "NE" na Dzozef ushte od sega.

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
Го слушав Грујо на телма , јасно си кажа дека цврсто стои на ставот ...
За разлика од него Црвенко пак јаде мекици ...

Што се однесува до недокваканото пиле кое сеуште не му е јасно или пак несака да му биде јасно пак ќе кажам :

Македонците се мнозинство на балканскиот простор !

Ова значи дека тој е подлец кој сака да наметне нешто кое нема основа ...

ПРИРОДАТА СИ ГО НАПРАВИЛА БАЛАНСОТ ВО ОВИЕ ПРОСТОРИ

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Daj Bozhe goca, no dodeka ne vidam, ne veruvam kolku Gruevski stoi na stavot. Toa kje se vidi vo 5 do 12 na samitot za NATO, i potoa godinava.

Predavstvata na Branko se stara pesna i toj prv kje otide, ushte ne e svesen, misli mozhe da manipulira do beskraj. Mozhesh da lazhesh nekolkumina celo vreme, ili site da gi lazhesh odredeno vreme, no ne mozhesh da gi lazhesh site celo vreme. Jade li mekici, skapo kje plati.

NA Dzozef i kompanija:

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
Знам , колку си во право ...
Знам дека мора да се разбуди овој заспан народ ...
ЗНАМ ДЕКА ЌЕ НАЈДАМ ЧАРЕ !

Kajgana Shop

На врв Bottom