Евро 2012 - финале Шпанија-Италија: 4-0

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување

Кој ќе биде новиот Европски шампион ?

• Шпанија

Гласови: 85 34,6%
  • Италија

Гласови: 161 65,4%

• Вкупно гласачи
    246
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.444
Поени од реакции
11.365
Ди Натале осеќам дека е џокерот :P а и не се до толку слаби италијанциве па се на се имаа повеќе шанси од шпанциве само што не ги реализираа
не се чудете озбилен сум :cautious: за Португалија си навивав јас така да ме боли кој сеа ке освои

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Дали се ова истите Итаљанци од натпреварот со Германија?!:confused:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Со каква сакаат бе нека играат, џабе бе ова е КЛАСА НАД СИТЕ, едноставно се нема против игра!!:cenzura:
Па општо де. Играта на Италијанците е “не знам каде да фатам“, Шпанците од друга страна ја играат најдобрата игра до сега.
Секако дека нема да има критики за оваа игра на Шпанија, ова е веќе друго, затоа и заслужено водат.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Лев бек да ти се прошета како фарер низ улица Македонија и да ти го плесне, еј што одбрана беше тоа бе? :eek:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Она што ја прави главната разлика е (не)квалитетот на бековите на Италија.

Двата гола паднаа под нивна вина, Киелини незнам што бараше на таа позиција, а за Абате немора да се трошат зборови.

Италјаниве сакаа да играат дефанзивно, но за таква игра против миџети ти е потребна максимална концентрација на играчите. А сеа на двапати бековите со мозоците на пасење беа... :)

T

Torchyrus

Гостин
Сега Орцо Бакарди ќе ги убаци Борини и Ди Натале па ќе видите шо ке се деси Монтоливо ќе испадне за еден од овие двајца Касано ќе даде гол јас уште имам верба за вас не знам FORZA ITALY <3

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.444
Поени од реакции
11.365
Лев бек да ти се прошета како фарер низ улица Македонија и да ти го плесне, еј што одбрана беше тоа бе? :eek:
па и Пандев убаво ги изигра Турам Канаваро и ред други па и на крај гол му даде на Буфон и што сеа ке ги оспоруваш нивните квалитети :eek: не гледај така на работите

Kajgana Shop

На врв Bottom