Евро 2012 - група Б (Германија и Португалија во 1/4 финале)

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Кои две репрезентации ќе одат во 1/4 финалето?

• Германија

Гласови: 102 87,2%
  • Холандија

Гласови: 89 76,1%
  • Данска

Гласови: 9 7,7%
  • Португалија

Гласови: 24 20,5%

• Вкупно гласачи
    117
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Вечно да му биде благодарен Роналдо на црнецот, што го спаси од тој срам, лично тој да ги елиминира и од ова ЕП...(y)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Холандија сега со сите сили против Германија нека тепаат и сите репрезентации по 3 бода....колку ќе биде само весело во 3то коло :)

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.754
Sostavi za Germanija-Holandija?
Холандија: Стекеленбург, Ван дер Вил, Хеитинга, Матијсен, Вилемс, Де Јонг, Ван Бомел, Робен, Снајдер, Афелај, Ван Перси

Клупа: Ворм, Крул, Боума, Влар, Буларуж, Шарс, Стротман, Ван дер Варт, Кајт, Хунтелар, Л. Де Јонг, Нарсинг

Германија: Нојер, Боатенг, Хумелс, Бадштубер, Лам, Кедира, Швајнштајгер, Милер, Озил, Подолски, Гомез

Клупа: Визе, Зелер, Шмелцер, Ховедес, Мертесакер, Гундоган, Шурле, Бендер, Крос, Геце, Ројш, Клосе

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
И после другите фанови на Манчестер ми викаат зошто сум го сакала Нани во екипа толку многу, па не се бедира менталното ако утне, право циганче е, инат, уште повише зема замав :) Групава ќе биде лудница трето коло :D
Нани е фудбалер во права смисла на зборот,ај што не се бедира ако утне нешто,има hard core менталитет,никогаш не се предава.
Не овој залижаниов се бедира,па чекај Лиза Ен ќе му прати жешка порака,па ќе се расположи...абе оди прај и доручек на Ирина,откажи се од фудбал најубаво,зелко една.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Еузебио воскресна! Цела утакмица навивав да влезе Варела, одличен напаѓач е, борбен, трча многу и не е педерче ко Кики. Незаслужена победа, нерешено ќе беше поправедно али одличен натпревар сепак. 5 гола е сосема солидно.

Иначе колку е процентот на голови од глава на првенствово? Преку 50 посто е сигурно...

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Роналдо не ми се верува што промаши ама Варела ги спаси :). Екстра натпревар (y) ,ама вечерва очекувам Германија-Холадија да биде уште подобр и швабите да покажат играта што се очекува од нив, како и да е не очекува одличен натпревар.

M

Mario Gómez

Гостин
Холандија: Стекеленбург, Ван дер Вил, Хеитинга, Матијсен, Вилемс, Де Јонг, Ван Бомел, Робен, Снајдер, Афелај, Ван Перси

Клупа: Ворм, Крул, Боума, Влар, Буларуж, Шарс, Стротман, Ван дер Варт, Кајт, Хунтелар, Л. Де Јонг, Нарсинг

Германија: Нојер, Боатенг, Хумелс, Бадштубер, Лам, Кедира, Швајнштајгер, Милер, Озил, Подолски, Гомез

Клупа: Визе, Зелер, Шмелцер, Ховедес, Мертесакер, Гундоган, Шурле, Бендер, Крос, Геце, Ројш, Клосе
Samo sporedi gi klupite i vidi koj e koj. :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ама Ван Перси и Робен пак во прв состав :facepalm:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Ај погледни Роналдо каде игра втората половина на второ. Он е крило на левата страна ама поради неефикасноста на средниот ред игра на средина. Да има некој да му пушта топки како што му пушташе тој на Постига до сеа ќе се запишаше во стрелци ама јбг., глуп среден ред а Данците не пијат нафта па да го пуштаат сам на сам со свои играчи. А и под притисок игра , познава му се прилично е нервозен.
Нема кој да го извади Роналдо и да не го пушти веке да игра за репрезентацијата (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom