M
Mario Gómez
Гостин
Sostavi za Germanija-Holandija?
Нема измени, се исто ко прво коло.Sostavi za Germanija-Holandija?
Холандија: Стекеленбург, Ван дер Вил, Хеитинга, Матијсен, Вилемс, Де Јонг, Ван Бомел, Робен, Снајдер, Афелај, Ван ПерсиSostavi za Germanija-Holandija?
Нани е фудбалер во права смисла на зборот,ај што не се бедира ако утне нешто,има hard core менталитет,никогаш не се предава.И после другите фанови на Манчестер ми викаат зошто сум го сакала Нани во екипа толку многу, па не се бедира менталното ако утне, право циганче е, инат, уште повише зема замав Групава ќе биде лудница трето коло
Samo sporedi gi klupite i vidi koj e koj.Холандија: Стекеленбург, Ван дер Вил, Хеитинга, Матијсен, Вилемс, Де Јонг, Ван Бомел, Робен, Снајдер, Афелај, Ван Перси
Клупа: Ворм, Крул, Боума, Влар, Буларуж, Шарс, Стротман, Ван дер Варт, Кајт, Хунтелар, Л. Де Јонг, Нарсинг
Германија: Нојер, Боатенг, Хумелс, Бадштубер, Лам, Кедира, Швајнштајгер, Милер, Озил, Подолски, Гомез
Клупа: Визе, Зелер, Шмелцер, Ховедес, Мертесакер, Гундоган, Шурле, Бендер, Крос, Геце, Ројш, Клосе
Напред Германија!Samo sporedi gi klupite i vidi koj e koj.
Нема кој да го извади Роналдо и да не го пушти веке да игра за репрезентацијатаАј погледни Роналдо каде игра втората половина на второ. Он е крило на левата страна ама поради неефикасноста на средниот ред игра на средина. Да има некој да му пушта топки како што му пушташе тој на Постига до сеа ќе се запишаше во стрелци ама јбг., глуп среден ред а Данците не пијат нафта па да го пуштаат сам на сам со свои играчи. А и под притисок игра , познава му се прилично е нервозен.