Евро 2012 - второ четвртфинале (Германија - Грција), 22/06/2012

Кој ќе оди во 1/2 финале?

• Вкупно гласачи
    68
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ме интересира кои се тие што дале 3 гласа за Грците? :pos::pos::pos::pos::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Грција-држава од трет свет, против Веле-сила. Па типувам минимум 5:0.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ме интересира кои се тие што дале 3 гласа за Грците? :pos::pos::pos::pos::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Грција-држава од трет свет, против Веле-сила. Па типувам минимум 5:0.
Па скоро и да нема такви во цела Европа што ги поддржуваат освен тие самите што сакаат да победат, со оглед на тоа да играат како црепови... Тие и во 2004 беа трет свет па победија екипи и појаки од Германија и станаа европски шампиони... А со усовршениот бункер што го практикуваат со години, не верувам дека ќе примат 7 гола тие стандард одат на пенали и на крај може да изненадат. Ама сепак мислам дека овојпат нема да поминат на таа финта и се надевам на висока победа на Германија уште на почетокот да им дадат гол.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Нема да изненадат против Дојчландиа.. Тешка артилерија е во прашање.. Ќе трчет дур имет душа.. и ко ќе примат гол.. ќе мора да се отворат и тие...
Е тогаш уште 3 ке јадат со кечап мајонез и буковец ;):D

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Greece XI: Sifakis, Torosidis, Papadopoulos, Sokratis, Tzavellas, Makos, Maniatis, Katsouranis, Ninis, Salpingidis, Samaras

Germany XI : Neuer - Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm - Khedira, Schweinsteiger - Reus, Özil, Schürrle - Klose

P

Princ

Гостин
Како што се приближува времето за почеток на натпреварот ме фаќа се повеќе жал за загубата што ќе ја искуси Грција :(

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ама да не се тресе Меркел вечерва :D:D

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Овој Лев што не ги пуштил турците ке се напалат против поранешнава отоманска република :D

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Кој ќе коментира?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.572
Поени од реакции
22.285
Меркелица денес прв пат се појавува на ова ЕП и мислам Германците се посебно мотивирани да и го угодат резултатот :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom