P
Princ
Гостин
Не сум спиен 30 саати, ама ова е натпреварот што го чекам долго време... проекторот е спремен, времето се освежува... the countdown may start
Шпанците уште не се ни во 1/2 финале. Не ја отпишувај Франција предвреме.Германија иде гарант финале сега прашањето е од Португалија и Шпанија кој ќе идат.
Јас не би ја отпишал Франција. Ако Шпанија ја победи Франција сигурно идат финале ама ако победат...Германија иде гарант финале сега прашањето е од Португалија и Шпанија кој ќе идат.
Шпанија не е прашање се знаеГерманија иде гарант финале сега прашањето е од Португалија и Шпанија кој ќе идат.
Јас не би ја отпишал Франција. Ако Шпанија ја победи Франција сигурно идат финале ама ако победат...
Па по играта што ја гледавме со Шведска многу ме разочараа а и немаа и некоја игра претходно а толку јаки играчи имаат но сепак во право сте не се за отпишување ја ги подзаборавив малце.Шпанците уште не се ни во 1/2 финале. Не ја отпишувај Франција предвреме.
Важно Грција се пласира, тоа е многу битно, за разлика од АЛбанија и МКД..Се молат Грците да не играат педерски.