Европско првенство(мажи)-Германија 2024 [10-28 јануари]

• Креатор на темата Креатор на темата shweps
  • Време на започнување Време на започнување
Гидсел играчиште :bravobe: тешко дека некој ќе ги запре Данциве

Норге го папаше од Португал, ама немаше на Арените

Австрија како успеваат да ја пробијат оваа грамада од одбрана на Унгарија свака част, квалитетно и изедначено прво полувреме

Тепаа , секоја чест, ќе биде густо во групата

Како само им ја пробија одбраната составена од такви тешкаши на Маџарите, стварно секоја чест. :bravobe:
Хутечек прерасна во тоа што се очекуваше, страшно првенство игра дечкото.
Австрија е дефинитивно хит на првенството, какви Фарски острови.. :D

Какви грешки на Хрватска сега на крај кога се крши резултатот. Едноставно не смееш против ваква репрезентација да си дозволиш вакви срамотилоци

Ѕверска утакмица на Кузмановиќ, штета што заради глупи грешки ја изгубија Хрватите.

Decki podobra utakmica od Germany Island nemam odamna gledano.
Od utakmicava mozhat da ucat Lazarov i nashine premoreni mockovci shto e borba za sekoja peda teren.

I kako shlag odozgora e sudenjevo na nashive studii. Sekoja cest i za niv. Odlicno sudenje bez niedma gresha, ednostavno najdobri sudii na turnirov.

Bravo pravo uzhivanje bez razlika kako ce zavrshi.

Последно уредено:
Decki podobra utakmica od Germany Island nemam odamna gledano.
Od utakmicava mozhat da ucat Lazarov i nashine premoreni mockovci shto e borba za sekoja peda teren.

I kako shlag odozgora e sudenjevo na nashive studii. Sekoja cest i za niv. Odlicno sudenje bez niedma gresha, ednostavno najdobri sudii na turnirov.

Bravo pravo uzhivanje bez razlika kako ce zavrshi.
Супер утакмица ,тешка за судење ама последните 12сек имаше дупло водење од Кнор и следно Костер направи чекори.

Супер утакмица ,тешка за судење ама последните 12сек имаше дупло водење од Кнор и следно Костер направи чекори.
Najverojatno racunaa i vaka i onaka e gotova Utakmicata so pobeda na Germancive i mozhebi ne obratija vnimanie. Ama vo sekoj slucaj odlicna utakmica

Кирца на МРТ1

Мора да признаам годинава, МРТ има најдобро осмислено покривање на првенство досега. Нормално има и по некоја грешка (како звукот додека зборуваат гостите) и има уште простор за напредок, ама генерално ми се допаѓа концептот, со пополнување на дупките меѓу натпреварите со дебата, истите гости цел ден, коментаторите во "аналитичарско столче", а реално и малку од малку се подобри дискусијата на овие студија, на времето беше само класични флоскули, сега има нешто и со суштина што се дебатира, без разлика дали се согласуваме со тоа што е покренато како тема или не. Вчера, како ретко кога, успеаа да извлечат по некој реален коментар од Кире за некои од потезите, што е за поздрав. Не мора до толку криење, некогаш е добра квалитетна транспарентност, особено после првенство, пред е проблематично и треба да се поддржи тимот пред се, но после може да се отворат некои карти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom