Европско првенство - Шпанија шампион

Статус
Затворена за нови мислења.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.423
Поени од реакции
8.547
Mislam deka samo 200 AMS ne uspeala da dojde do karti pa taaka ostanuvame so tie 200-250.:toe:
тешко брат оваа работа колку што знам уште стотина ќе одат сами мислам што зеле карти од агенции не само овие шо му ги даде кфм на агенциите плус тоа некни кога играа со хрватска имаше најава од еден дечко од австрија и на форумот кај на с дека едно 200 луѓе од виена ќе одат башка што ќе има од ѓерманија и другите поблиски држави до полсак моја проценка за првата утакмица е околу 500 до 600 љуѓе па ќе видиме понеделник :vozbud:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
одвај ја чекам утакмицата значи
втора смена сум у школо,али нишо нема да ме спречи да ја глеам утакмицата,на плоштад ќе идам излеа на тоа бимот да глеам
ваљда ќе може да се види нешо на тоа,а не коа за ракомет шо беше,ко радио да слушавме:vozbud:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Леле ке биде лудница ке се бега во пон од школо 100 посто ова не се пропушта мкд - грција!!Напред нашиииииииииии

Член од
12 мај 2009
Мислења
105
Поени од реакции
91
леле бе деца не се секирајте , ке ве ослободи чичко Грујо од часови.

Член од
2 септември 2009
Мислења
22
Поени од реакции
2
Група А : грција, хрватска, Македонија, Израел
Група Б : Русија, Германија, Летонија, екипа од квалификациите
Група Ц : Шпанија, Словенија, Србија, Велика Британија
Група Д : Литванија, Турција, Полска, Бугарија
Македонија е во тешка група. Посилна од Израел но послаба од Хрватска и Грција. Прогнозирам 3-то место во групата.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ипак мислам дека да бевме во група д ќе имавме поголеми шанси него ли во оваа група што сме.Али европско е ова може секој секого да тепа.Сепак се чека тој понеделник!

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
Не знам само кај ја виде страшната генерација на Србија. Има солидни играчи,физички добро подготвени и доста уиграни, но најголем адут им е тренерот . Во нормални услови овие играчи на Србија треба да се замени,а не носители на играта . Не викам дека не можат да направат резултат,поготово што сега и другите се видно ослабени ама и сами би биле задоволни со пласман на СП т.е. во први седум на првенството .

Се освен злато за Шпанија би било изненадување .
sigurno ne mislel strasna geenracija tuku strasno talentira angeneracija s 2 NBA igraci. plus toa TRIPKOVIC VELICKOVIC ITEPIC SE SUPER IGRACI I SUPER UIGRANI a spanija e definitivno prva.

lelelelele kolkava zelba imam da gi ubieme grcite ccccccc

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Треба да си извадам оправдание за 7ми септември пошто 2ра смена сум ќе биде јако со многу отсутни во училиште се надевам на победа против циганите:wink:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Each-way 1/3 1-2
Spain 8/15 Greece 6/1
Lithuania 10/1 France 12/1
Croatia 16/1 Turkey 16/1
Serbia 16/1 Slovenia 18/1
Russia 25/1 Poland 80/1
Latvia 80/1 Germany 200/1
Israel 300/1 Great Britain 500/1
FYR Macedonia 750/1 Bulgaria 750/1

Член од
3 септември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
2
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Edinstveno dobro e sto ne padnavme vo C.Vo drugite grupi bi mozele i prvi da bideme.Ama nie nikogas ne sme imale sreca.Samo da se izgine na parketot moze da se napravi nesto.Samo da ne pocnat da ne dupcat sudiive.

Член од
1 септември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
1
и јас сакам македонија само грција да ги победи ништо друго..

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
и јас сакам македонија само грција да ги победи ништо друго..
Да бе и ја така викам нека ги тепаме гејците и дома нека си идат кошаркарите.:jaj::jaj:
Најголеми шанси имаме да го тепаме Израел.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom