Македонеро
Домаќин
- Член од
- 15 декември 2008
- Мислења
- 3.503
- Поени од реакции
- 1.894
На спортски вести Врба изјави дека става крај на својата кариера-клубска,но и дека би продолжил да игра за репрезентација![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Браво !!!На спортски вести Врба изјави дека става крај на својата кариера-клубска,но и дека би продолжил да игра за репрезентација![]()
Mislam deka ne si go razbral dobro, rece: Ako i trebam na Reprezentacijata tuka sum. Citaj medju redovi se ponudi za funkcija.На спортски вести Врба изјави дека става крај на својата кариера-клубска,но и дека би продолжил да игра за репрезентација![]()
Nema sto da se cudat oni, denes imaat sansa so Turcive so Spanija nemaa nikakva.Ajde Turcija deneska!!!Pa da se cudat posle Ciganive zosto izgubile,i zosto im ja pustija na Rusija!!!
Не разбирам од каде тоа дека им ја пуштиле на Русија?Ajde Turcija deneska!!!Pa da se cudat posle Ciganive zosto izgubile,i zosto im ja pustija na Rusija!!!
Pa namerno izgubija i od Rusija i od Francija,samo za da ne im se padne Spanija vo 1/4 finale(Otkako bese jasno deka spanija ne moze povejke od 4 mesto vo drugata grupa)..Ne deka sakaa nas da ni nastetat,nego si se stitea samite!Valjda mislea deka Spanija ,e pojaka od Turcija (so vo sustina se pokaza)..Samo sakam da izgubat od Turcija,da gi boli uste povejkeНе разбирам од каде тоа дека им ја пуштиле на Русија?
Тоа нема никаква врска не ми е јасно зошто луѓево лечат комплекси на спортски натпревари изгубивме тоа е тоа.
Сега ако изгубат од Турција ќе играат за пласман од 5-8. место што за нив ќе биде неуспех.