Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

М

Мартин`

Гостин
Ваљда за тој делот нека разберат клетите Албанци........Сеа овие ќе пукнат од мака пошо посраната им Албанија ја нема никаде у никој спорт,али сепак малце се и у право.Ако не играме против Албанија или некоја албанска екипа нема потреба од клети Албанци,боље клетите душмани да се пее.Нема потреба да им се спомнува име на вакви настани,кој ги ебе ние си уживаме......раат од нив е таман,не ми треба и во песна да ги спомуваме :)
Искрено и подобро да се пееше нека нека разберат клетите грци, Македонско име нема да загине.
Сепак Грците се оние што имаат проблем со нашето име ..

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Искрено и подобро да се пееше нека нека разберат клетите грци, Македонско име нема да загине.
Сепак Грците се оние што имаат проблем со нашето име ..
Што се замарате со политичкиве пароли мислите дека ако се удираме во гради со вакви пароли дека Македонија ќе биде до Индија? Да не бидам погрешно сватен ваквите политички пароли се џабе само победите на терен докажуваа и ќе докажуваат дека Македонија постои и реди успеси тоа е тоа што ќе остане да се памети.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Леле која лажга ееј.
Не сакаат бесплатен превоз за да ја поддржуваат репрезентацијата, туку за да пијат кафе на Књез Михајлова и да се прошетаат низ Ушче.
За кој како.
Некој сака да оди за ракометот ама не е финансиски спремен да плати превоз и сместување во Белград.
Има и такви ти како шо велиш, и тоа многу ги има.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
На утакмициве има и премногу народ што прави проблеми како онаа меѓусебна тепачка и приведени лица од вчера, јас би рекол и за таквите "фанови" не им е местото на европски првенства туку на некоја фудбалска утакмица во Македонија или да ги држат во кафез негде, дебилен народ како на сп во Хрватска кога се истепаа за знамето.

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
На утакмициве има и премногу народ што прави проблеми како онаа меѓусебна тепачка и приведени лица од вчера, јас би рекол и за таквите "фанови" не им е местото на европски првенства туку на некоја фудбалска утакмица во Македонија или да ги држат во кафез негде, дебилен народ како на сп во Хрватска кога се истепаа за знамето.
Баш такви луѓе идат на вакви натпревари.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.231
Е добро де им мавнал алкохол во глава и се замавале. Ништо спектакуларно, па нило каде кај што има пијани лица постои опасност од тепачка. Се степале во некоја кафана колку што знам јас...
Подобро такви лица да одат да навиваат, што имаат енергија во себе, отколку некои педерлари што ќе се сликаат за ФБ и никогаш повеќе нема да гледаат никаква утакмица.

Иначе во Хрватска немаше тепачка за знаме, туку имаше тепачка Комити и Војводи против Чкембари и Мајмуни. Тепачка на база на навивачки групи, што истотака се случува. Пример хрватите кои се испотепаа во Скопје меѓусебе кога ги победивме 2-0.

Во Литванија беше фрката за знамето...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.231
Епа ми мирисат дека со овие прикажани игри на европсково,немат долго да се задржит таму :)..., Фала на одговор :)
Би требало да остане до крајов на сезоната, после тоа малку потешко :D
Ама си го имаме ние и Никола Маркоски, брат му на велко. Никола и Стојанче ќе бидсат идни пикери во репрзентацијата :)

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.064
Поени од реакции
2.951
Баш такви луѓе идат на вакви натпревари.
па не треба да идат они,треба да идат оние кој незнаат кај се наоѓа градски,кале,борис т. и кои до вчера не знаеа 3 играчи од репрезентација

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Сега албанците ќе речат дека биле дискриминирани затоа што нема нивни претставници у нашава репрезентација...
Нема потреба од тоа...доволно е да не се замарате со албанците кога играте против Шведска,Чешка,Германија.

Ама којзнае можеби ќе добиете поени кај србите нели!? :icon_lol:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Некој што ќе оди со Данска ?? Се гледаме таму :)

Kajgana Shop

На врв Bottom