^MooN_RideR^
Blue in HearT
- Член од
- 20 април 2006
- Мислења
- 853
- Поени од реакции
- 48
Карти за утакмицата за понеделинк?
Искрено и подобро да се пееше нека нека разберат клетите грци, Македонско име нема да загине.Ваљда за тој делот нека разберат клетите Албанци........Сеа овие ќе пукнат од мака пошо посраната им Албанија ја нема никаде у никој спорт,али сепак малце се и у право.Ако не играме против Албанија или некоја албанска екипа нема потреба од клети Албанци,боље клетите душмани да се пее.Нема потреба да им се спомнува име на вакви настани,кој ги ебе ние си уживаме......раат од нив е таман,не ми треба и во песна да ги спомуваме
Што се замарате со политичкиве пароли мислите дека ако се удираме во гради со вакви пароли дека Македонија ќе биде до Индија? Да не бидам погрешно сватен ваквите политички пароли се џабе само победите на терен докажуваа и ќе докажуваат дека Македонија постои и реди успеси тоа е тоа што ќе остане да се памети.Искрено и подобро да се пееше нека нека разберат клетите грци, Македонско име нема да загине.
Сепак Грците се оние што имаат проблем со нашето име ..
За кој како.Леле која лажга ееј.
Не сакаат бесплатен превоз за да ја поддржуваат репрезентацијата, туку за да пијат кафе на Књез Михајлова и да се прошетаат низ Ушче.
Баш такви луѓе идат на вакви натпревари.На утакмициве има и премногу народ што прави проблеми како онаа меѓусебна тепачка и приведени лица од вчера, јас би рекол и за таквите "фанови" не им е местото на европски првенства туку на некоја фудбалска утакмица во Македонија или да ги држат во кафез негде, дебилен народ како на сп во Хрватска кога се истепаа за знамето.
Е добро де им мавнал алкохол во глава и се замавале. Ништо спектакуларно, па нило каде кај што има пијани лица постои опасност од тепачка. Се степале во некоја кафана колку што знам јас...На утакмициве има и премногу народ што прави проблеми како онаа меѓусебна тепачка и приведени лица од вчера, јас би рекол и за таквите "фанови" не им е местото на европски првенства туку на некоја фудбалска утакмица во Македонија или да ги држат во кафез негде, дебилен народ како на сп во Хрватска кога се истепаа за знамето.
ВардарКајганџии,Стојанче кај играт?
Епа ми мирисат дека со овие прикажани игри на европсково,немат долго да се задржит таму ..., Фала на одговорВардар
Би требало да остане до крајов на сезоната, после тоа малку потешкоЕпа ми мирисат дека со овие прикажани игри на европсково,немат долго да се задржит таму ..., Фала на одговор
па не треба да идат они,треба да идат оние кој незнаат кај се наоѓа градски,кале,борис т. и кои до вчера не знаеа 3 играчи од репрезентацијаБаш такви луѓе идат на вакви натпревари.
Нема потреба од тоа...доволно е да не се замарате со албанците кога играте против Шведска,Чешка,Германија.Сега албанците ќе речат дека биле дискриминирани затоа што нема нивни претставници у нашава репрезентација...