Секоја чест за дечките.Ме бендиса ова ''Апелираме до сите наши членови кои обезбедија карти и ќе патуваат за Ниш да носат реквизити исклучиво од Македонија, а не како што беше до сега од Пелистер. Исто така апелираме до сите навивачки групи од цела држава кои ќе одат за Сбрија да го следат овај пример и да носат транспаренти во боите на македонското знаме. Редно време е да ги оставиме клубските обележја кога игра Македонија. ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА !''http://ekipa.mk/FansNews.aspx?newsId=54
Напраени беа преку 40 шалови и маици и трансот....
Ниш here we go
Brao Bitola.. Koa ke se obedinime u Nis salata ima da se srusi)http://ekipa.mk/FansNews.aspx?newsId=54
Напраени беа преку 40 шалови и маици и трансот....
Ниш here we go
Neznam dali ke najdes bas karti, posto sea bev u Nish i nema niso bukvalno, samo plakatite za Evropskoto , ali moze da se isproba srekata zosto da neПланирам да одам на ризик.Ако најдам карти таму
Ќе се молиме да налетаме на тапкароши.Ќе изиграваме АнгличаниNeznam dali ke najdes bas karti, posto sea bev u Nish i nema niso bukvalno, samo plakatite za Evropskoto , ali moze da se isproba srekata zosto da ne
Abe znam eden covek so ima studio za teotviranje tamu , poznata faca im e, mi rece ako nacekal od nekoj ke mi se javel, tuku ostaj toa dali ke se naceka i na crno da najdes toa e rabotavaЌе се молиме да налетаме на тапкароши.Ќе изиграваме Англичани
И мене ми го рекоа истото пријатели од Ниш за картите.Ама ако.И да не налетаме на карти, битно е да сме таму присутни да го офарбаме малку во црвено - жолто Ниш.Пред сала ќе навиваме.Abe znam eden covek so ima studio za teotviranje tamu , poznata faca im e, mi rece ako nacekal od nekoj ke mi se javel, tuku ostaj toa dali ke se naceka i na crno da najdes toa e rabotava
Mene mi se ide najvise radi atosferata tie denovi pa ako pobeduvame ludnica, od sto ke bidam vozbuden ke napraam belja z da vlezam tamu nema da izdrzamИ мене ми го рекоа истото пријатели од Ниш за картите.Ама ако.И да не налетаме на карти, битно е да сме таму присутни да го офарбаме малку во црвено - жолто Ниш.Пред сала ќе навиваме.
Сигурни се луѓето за втор кругАма овие карти се за вториот дел (Белград) бидејќи датумите не се поклопуваат со датумите кога се игра во Ниш (15, 17, 19 јануари)