Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ништо нема да коментирам, само се надевам дека ситуацијава со пријателскиве ќе е барем слична како ситуацијата со кошаркарите, нивните резултати на подготовките и после на ЕП.
--- надополнето: Nov 13, 2011 9:26 PM ---
http://ekipa.mk/FansNews.aspx?newsId=54

Напраени беа преку 40 шалови и маици и трансот....
Ниш here we go:vozbud:
Секоја чест за дечките.Ме бендиса ова ''Апелираме до сите наши членови кои обезбедија карти и ќе патуваат за Ниш да носат реквизити исклучиво од Македонија, а не како што беше до сега од Пелистер. Исто така апелираме до сите навивачки групи од цела држава кои ќе одат за Сбрија да го следат овај пример и да носат транспаренти во боите на македонското знаме. Редно време е да ги оставиме клубските обележја кога игра Македонија. ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА !''

Член од
19 август 2010
Мислења
4.008
Поени од реакции
9.783
Aj da vidime od forumov koj ide sigurno u Nis:)? Da se znaeme tamo forumasive, da zdrvime nekoja pivica zaedno, a ne samo drndanje na forumov:)!

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Планирам да одам на ризик.Ако најдам карти таму :D

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Во вчерашниот број на Спорт имаше реклама од некоја си туриститичка агенција КОНДОР..
Нудат карти за утакмиците на Македонија....
Има понуда од два пакети....55/65 евра...
Е сеа изгледа првиот пакет е само влезници...
А вториот пакет е влезница +дрес,+знаме....
Каде се наоѓа оваа агенција појма неам,немаат оставено на рекламата ништо за контакт,ниту телефон ниту адреса....:eek:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
http://kondorn1.com.mk/2012/
Еве ги ги најдов знаев дека ова ќе го направат агенциите и на сите што ми викаа дека нема карти ја им викав дека картите се купени од агенции и сега они ќе ги продаваат дупло овие карти се гарант што чинеа по 25 евра а сега ги продаваат по 50 ќе ссе напунат пари

Член од
26 јули 2008
Мислења
214
Поени од реакции
19
Ама овие карти се за вториот дел (Белград) бидејќи датумите не се поклопуваат со датумите кога се игра во Ниш (15, 17, 19 јануари)

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Neznam dali ke najdes bas karti, posto sea bev u Nish i nema niso bukvalno, samo plakatite za Evropskoto , ali moze da se isproba srekata zosto da ne :D
Ќе се молиме да налетаме на тапкароши.Ќе изиграваме Англичани :D

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Ќе се молиме да налетаме на тапкароши.Ќе изиграваме Англичани :D
Abe znam eden covek so ima studio za teotviranje tamu , poznata faca im e, mi rece ako nacekal od nekoj ke mi se javel, tuku ostaj toa dali ke se naceka i na crno da najdes toa e rabotava

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Abe znam eden covek so ima studio za teotviranje tamu , poznata faca im e, mi rece ako nacekal od nekoj ke mi se javel, tuku ostaj toa dali ke se naceka i na crno da najdes toa e rabotava
И мене ми го рекоа истото пријатели од Ниш за картите.Ама ако.И да не налетаме на карти, битно е да сме таму присутни да го офарбаме малку во црвено - жолто Ниш.Пред сала ќе навиваме.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
И мене ми го рекоа истото пријатели од Ниш за картите.Ама ако.И да не налетаме на карти, битно е да сме таму присутни да го офарбаме малку во црвено - жолто Ниш.Пред сала ќе навиваме.
Mene mi se ide najvise radi atosferata tie denovi pa ako pobeduvame ludnica, od sto ke bidam vozbuden ke napraam belja z da vlezam tamu nema da izdrzam :D

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ама овие карти се за вториот дел (Белград) бидејќи датумите не се поклопуваат со датумите кога се игра во Ниш (15, 17, 19 јануари)
Сигурни се луѓето за втор круг :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Можете комотно да отидете на слепо, ќе врие тапкароши

Kajgana Shop

На врв Bottom